13 mars 2019

KalasOlaÄggbrist



Godmorgon så här mitt på blanka eftermiddagen!
Känner mig sjuk, typiskt när jag är långledig. Snorar, är om möjligt orkeslösare än vanligt och har tillbringat dagen hittills i soffan under pläden.
Ryckte upp mig för en stund och tog en raid i köket. Hittade ett kokt ägg som jag åt upp, körde igång diskmaskinen, flyttade några pappershögar på köksbordet åt höger och gav Gustav mat för femtioandra gången idag.
På tal om ägg, alltså det är så himla gott. Älskar ägg och jag upptäckte nyss att äggen i kylskåpet var slut. Då är det väl bara att bege sig till butiken. Äggbrist i detta hus är inte populärt. Vi handlar i och för sig nästan alltid ägg hos Magnus på Humparboda Lantgård men nu när partyroffsingen inte längre jobbar åt "det" hållet blir det mer sällan.

I måndags firade vi Emilie på hennes trettiofjärde födelsedag. Nu är jag så gammal att jag nästan glömde bort hur mycket hon fyllde, kläckte ur mig 35 först....inte populärt.
Alessia och Stella var som alltid i toppform när alla favoriter kom samtidigt. Morfar, mormor, moster Erika och Nonna och Nonno vilket är italienska och som dom språkbegåvade barnen säger om sin farmor och farfar.


Gustav hälsar att han bara SER tjock ut!  Mycket päls på denna katt och han väger precis som han ska enligt veterinären, 4,5 kg. Men svansen! Hur lång är den egentligen?


Alessia lärde morfar Instagramma.....Ni hittar honom under namnet partyroffsingen.
Som dom flesta andra barn är kläder inomhus överskattat

❤❤❤


Vi bjöds på gott kaffe och dessa små söta mycket goda rulltårtsbakelser.



Som jag väntat på denna dag! Ola Salos bejublade show flyttar i höst in på Hamburger Börs.
Jag nästan grät av glädje när jag såg honom på Nyhetsmorgon i häromdagen. Äntligen ska jag få se honom live. Satt klistrad framför datorn i god tid innan 10.00 igår och vips så hade jag två Premiumbiljetter till PREMIÄREN. Fatta....till premiären! Med premiumbiljetter menas att en trerättersmeny och garderob ingår. Och man sitter på bästa plasterna framför scenen. Jag längtar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar