2 mars 2019

MeraMelloLedighetOchSol


Lördag, sol och ledig helg. Känns bra! Framförallt eftersom mellocirkusen tuffar vidare. I kväll andra chansen från Nyköping. Stella ringde FaceTime igår och bjöd in mig till mellokväll. Säger aldrig nej till en chans att få umgås med mina två små älsklingar.
Blev även inbjuden på middag innan mellon börjar, tackar heller aldrig nej till en middagsinvit. Det bjuds alltid på kanonkäk hos den där lilla familjen.

Tiden går fort, snart är dom tonåringar och vill kanske inte alls umgås med mormor. Bästa att passa på och ta alla chanser som finns ❤ Vem vet jag kanske inte ens lever när dom är tonåringar, hoppas förstås att jag fått ärva min mamma och min mormors gener. Mamma är 90 och mormor blev 94 år.
I dag stack Rudolf i väg till Stockholmsmässan redan vid 10.00. Årets båtmässa får inte missas. Inget jag hade lust att följa med på. Hade ändå bestämt med Emilie att vi skulle hälsa på mormor.


Har tippat resultatet till kvällens andra chans. Det här är vad jag tror och inte vad jag önskar. Hade varit kul att få se Andreas Johnson och Martin Stenmark live nästa lördag. Men Anna Bergendahl har hemmaplan och omåttligt populär på genrepen. Och Lisa Ajax är nog mer poppis än gubben Stenmark. Men det är vad JAG tror och jag kan såklart ha fel.
Svårast duell att tippa är den andra, den mellan Vlad och Nano. Tror Vlad går hem hos den yngre tittarskaran medans Nano passar mer den lite äldre. Mig kvittar det gillar nämligen inte någon av låtarna eller artisterna.

Nästa vecka har jag en rolig men intensiv vecka framför mig. Det är jobb två nätter sedan förskolehämtning och hundpromenader måndag, tisdag och onsdag.
På torsdagkväll åker Anne och jag till stan för att vara med på Melodifestivalklubbens event på Gröne Jägaren. Det blir kanske något att äta, såklart något att dricka, karaoke?!? och träffa vännerna från klubben. Skoj!
Är mycket på gång nu denna "Melfestvecka" i klubben. För och efterfester, uppträdande, jippon, karaoke och annat skoj.
Vi väljer som sagt att bara var med på denna karaokekväll. Om vi kommer sjunga? Skulle inte tro det!
På fredag och lördag har jag tagit semester, s.k melloledigt! Genrep med Stella, Erika och Emilie klockan 19.00 på fredagen och sedan kommer då äntligen lördagen, den man väntat på ett helt år.
Restaurang Maestro 16.00, mat, dryck, skratt och försnack, taxi till Friends, kanske hinner vi ett besök på både toalett och Schlagerbaren innan vi intar topplatserna på parketten, rad 7.

Kommer vara en lätt sliten Ewa som enbart behöver jobba en ynka natt på söndagen innan långledigheten tar vid. Smällar man får ta.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar