8 mars 2019

KaraoekeMelloFulltÖsSnartMedvetslös



En sak är säkert i alla fall. Nästa år kommer jag ha semester denna intensiva mellovecka. Hotell skall också bokas. Vi hinner ju inte med ett dugg. Ett ynka event har vi anmält oss till. Det var igår på Gröna Jägaren på söder och var galet skoj men som två trista pensionärer fick vi bryta upp långt innan någon segrare i karaoeketävlingen var utsedd. Du vet PENDELTÅGEN.....slutar att gå vid midnatt och sen kommer man inte hem. Surt!

Då vore det bättre med en hotellövernattning. Ikväll är det Pre Party på Restaurang Estelle (bara namnet gör att jag vill gå) och massor med artister uppträder, svenska mellodeltagare och utländska ESC-deltagare. Vi kommer inte hem då heller och bestämde att vi skulle strunta i att anmäla oss fast vi höll på att bli övertalade i går av vännerna i klubben. Så många bra artister kommer att uppträda som vi missar.

Nu laddar vi för genrepet i kväll 19.00. Kommer bli jättespännande att gå på ett genrep, har aldrig gjort det förut.
I morgon startar jag, Anne och Caroline tidigt mot stan. Vi ska träffa Anna som vi lärde känna under ESC-veckan 2016. Hon är i stan med sin lilla bebis och ska också gå på finalen i morgon.
13.00 på Vapiano på Götgatan blir det en date med henne och lilla Lova.
Resten av gänget möter vi upp 16.00 på Maestro som vanligt.

Klubben anordnar för och efterfester i morgon, det hoppar vi även detta år. Men det hade varit skoj att vara med men herregud man är ju inte 30 längre...hur ska man orka? Få se nästa år om vi anmäler oss till några mer av klubben fantastiska event.


 Trots att vi ätit middag hemma blev vi lite sugna på något gott att äta och dricka. En liten charkbricka att dela på satt fint. Eller som Anne sa: Så här brukar inte era charkbrickor se ut! Haha, nej den här var lite annorlunda och inte i överflöd men allt slank ner tillsammans med det goda vinet.



Helt plötsligt satt vi i juryn och poängsatte alla som sjöng. Det var samma poängsystem som i riktiga melodifestivalfinalen såklart. Var många som sjöng som om dom inte gjort något annat i sitt liv medan vissa sjöng lite mera alldagligt. Det bästa med att jag blev jurymedlem var att jag "slapp" sjunga, var nog tur för alla inblandade. Annars hade jag säkert stått där och gapat någon Carolalåt i tron om att det lät bra.





Annars så startade jag gårdagen med att vara hemma hos Alessia eftersom hon fortfarande var risig. Vi lekte, sjöng och hade det mysigt som alltid.
Nu måste jag fart! Hopp in i duschen och sen i väg till Emilie. Middag på Mall of Scandinavia är tanken. Tror dessvärre flera har samma tanke, hoppas det finns plats för oss. Sen genrepet ikväll, kommer bli ytterligare en bra dag det här!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar