10 mars 2019

BästaHelgenPåLänge

Årets roligaste helg är till ända. Det har varit ett par intensiva dagar med melloklubben, schlagervänner och alla andra.
Bilderna jag tänkte visa er kommer i oordning ser jag nu, men det är ni väl vana med vid det här laget.


Som alltid kanonplatser, denna gången på rad 7. Vi var glada att vi inte satt på dom fyra främsta för då hade man ståförbud och fick sittdansa. Inget för oss som stod upp och viftade med ballongen och klappade händerna i jag tror alla låtar nästan. Var ett jäkla röj i hela arenan. Återigen ett stort, stort jättejättetack till Mia på Blixten för dessa platser ❤


Ingen har väl missat vem som vann? Segertippade John Lundvik vann såklart som dom flesta trodde och hade tippat. En mer värdig vinnare finns inte. Vilket uppträdande han och körtjejerna bjöd på, hela Friends kokade. Jublet ville aldrig ta slut.


Vi satt precis framför lilla pucken som programledarna ibland stod på.


Glada flickor 


Han till vänster i bild var inte lika glad


Nu ser vi till att Eurovision kommer till Sverige nästa år. Vi har en mycket bra chans. Alla internationella jurygrupper gav sin 12:a till John, det bådar gott. Häftigt om man fick uppleva ytterligare ett ESC på hemmaplan, vore helt fantastiskt. Dags att boka hotell en vecka i maj men var? Undrar vilken stad som får arrangera, knappast Stockholm igen.


Perrelli hade köpt 800 meter tyg och sytt sig en klänning. Jättehäftig! Eller som Rudolf uttryckte sig: 800 meter, det är ju för faen två varv på löparbanan. Proffsigt nummer som alltid av Charlotte och Dana International.


Här sitter stackarna på dom fyra första raderna och sittdansar....

Men en annan sak...Friends Arena?! Varför varför är det så vansinnigt dåligt arrangerat? En bar med tre stycken som jobbar, TRE stycken och 30 000 besökare. Absolut, visst alla 30 000 besöker inte baren innan men väl en hel del andra. Jasmine och Emilie skulle fixa varsitt glas bubbel innan vi gick in och satte oss. Det är sen gammalt. Till slut kom dom ut, tomhänta. Det var liksom dags att inta sina platser. Dom hade pratat med en kille i kön som stått 45 minuter utan att kön rörde sig framåt. Men kul att även kändisarna fick köa som "vanligt" folk. Oscar Zia fick också vänta och vänta....
Vi köpte varsin flaska vatten istället. EN kö till TVÅ kassor, där gick det visserligen lite fortare men folk fattade inte att man skulle stå i en gemensam kö och det blev lite mutter och sura miner.
Och sen det värsta...hur i helv...tar man sig ifrån arenan? Det går inte! Sätt in extrabussar, extratåg, extravadsomhelst när 30 000 ska hem SAMTIDIGT! Minns en gång vi var på landskamp, tog 2,5 timme hem med kommunala färdmedel. Tar 20 minuter med bil.

Herregud!  I taxin från Maestro till Friends berättade taxichauffören att taxibilarna inte får köra in på området. Är man handikappad och beställt taxi får man alltså GÅ 700 meter till sin förbeställda taxi. Kan det vara möjligt? Låter helt galet i mina öron.

Nu hade jag turen att få åka med Andreas som hämtade Jasmine och Emilie. Anne och Caroline tog den kommunala transporten medans Jessica och Manya stack lite tidigare och förhoppningsvis slapp det värsta kaoset.
 

Här är glada Hudik, nej jag menar glada mellogänget på stamrestaurangen Maestro. Mätta som troll och laddade för finalen.


Den här rara killen till höger blir alltid lika glad när mellogänget kommer. Är nog minst 15:e gången vi äter införmiddag hos honom.


Tippningen gick sådär för mig. Hade tillsammans med Anne, Caroline och Manya endast ett rätt. Segrare blev Emilie, Jasmine och Jessica som lyckade förutom att pricka in segraren även få ytterligare ett rätt. Grattis till er ❤

Även här var John favorittippad då alla tippat honom som segrare, tror inte man direkt behövde vara någon raketforskare till det.

Nu ska jag lägga ner nacken och vila lite innan jag ska jobba. Nacken har sista veckorna blivit så mycket sämre och jag börjar bli orolig att operationen är nära.

Tack och hej!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar