17 mars 2019

ÄntligenMåndag


Skönt att helgen är över så det blir lite action igen. Har i stort sett inte gjort ett dugg på hela helgen, bara drönat. Legat i soffan och glott, slumrat och slappat. Ganska skönt faktiskt och framförallt  välbehövligt.
Fast i dag fick jag plötsligt och helt oväntat ett ryck och bäddade rent i sängen, planerade veckans middagar och stack sedan i väg till Big W för att handla så man klarar sig hela veckan.
Jobbar fem nätter kommande vecka och då gäller det att vara förberedd och ha framförhållning.
Har såklart blivit serverad en massa goda middagar utav han som är matansvarig på helgerna.
Langos både fredag och lördag. Idag blev det rostade rotfrukter, varsin skiva god entrecote, hemmagjord rödvinssås och sallad. Det går ingen nöd på mig!
Annars så har Rudolf mest haft TRD hela helgen, varit lite halvsur och framförallt avis på den stackaren som vann 561 miljoner på Eurojackpott. När/om han pratade så var det just om denna jättesäck med vinstpengar som nu någon Närkebo släpar omkring på. Han planerade hur han (om han nu skulle vinna liknande summa) skulle fördela pengarna, hur många miljoner var skulle barn och barnbarn få, vad skulle inköpas, vart skulle vi resa, kanske skulle vi flytta und so weiter....Herregud! Sluta dröm människa! Jag skulle vara livrädd om man vann så mycket pengar, usch!
Som tur var släppte TRD-diagnosen framåt kvällningen och han började prata lite igen.Vi tittade på Farmenfinalen och gladdes åt att INTE Tobbe eller Emelie vann.
Första avsnittet av Robinson efter Farmen, hjälp! Vilka osköna människor som var med, i alla fall vissa. Kommer såklart bli mycket prat om detta program


Den här killen går det ingen nöd på. Han har bara ätit gott hela helgen han också. Torskrygg, tonfisk och räkor stod det på kattmenyn. Sen tiggde han till sig lite entrecote också, det gillar han.


 Igår kom Stella och Emilie och hälsade på en snabbis. Stella ville rita medans Emilie inventerade träplankor, husgeråd och andra bra-att-låna-grejer. En rosa habibi med örhängen ner till midjan och en stor rosett i håret. Habibi?! måste väl ändå härstamma från Dolly Styles bidrag i melodifestivalen. Tänk att hon är så stor nu så hon kan skriva sitt namn.

Over and out!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar