12 mars 2020

Torsdag



En natt avklarad och en natt kvar att jobba. Sedan blir jag äntligen ledig några dagar. Välbehövligt och efterlängtat som alltid.
Känns som jag jobbar jämt i och med detta schemabyte vi gjorde för en månad sedan. Gillar det inte!
I natt hade vi det i alla fall ganska lagom med jobb och hann till och med äta matsäcken och dricka en kopp kaffe. Inte alla gånger vi hinner det.

Corona? Vad händer i världen? Jag är trots läget inte det minsta orolig ännu och klassas väl som äldre men har som tur är inga bakomliggande sjukdomar i bagaget i alla fall vad jag vet. Jag tar det naturligtvis på största allvar och håller mig uppdaterad.
Och som förhoppningsvis alla andra tvättar jag händerna ofta och mycket noga och använder handsprit när jag vistas på allmänna platser där det är svårt att vaska tassarna.
Vi som jobbar inom äldreomsorgen/hemtjänsten måste vara om möjligt ännu mera noga med den basala handhygien. För våra små gummor och gubbar vi hjälper om nätterna är smittan förenat med ren livsfara. Minsta nästäppa, hosta eller liknande måste vi stanna hemma.
Undrar hur många gånger jag tvättade och spritade händerna i natt? Typ hela tiden utan överdrift.

Nu är jag mest orolig över att ESC i Rotterdam ska ställas in eller köras utan publik. Vore riktigt trist! Det är exakt 2 månader kvar och vi håller tummarna och tår att vi får denna efterlängtade vecka i Holland.


I går fyllde den här lilla gullungen år, alltså gullungen till vänster i bild. På lördag ska hon firas och det blir betydligt fler ljus på tårtan än dom två på bilden.
En annan kul iakttagelse....kolla in Rudolf en snärtig kille på 27 jordsnurr med både hår, pannlugg och tidsenlig mustasch.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar