10 mars 2020

LågbudgetSVT



Kom och tänka på en sak. Och jag vill för allt i världen inte låta gnällig utan det här är bara ett konstaterande från mig.
Årets melodifestivalfinal var bland dom sämre jag varit på och då har jag ändå varit på alla sedan 2006. Det kan vara tidigare, råder lite olika meningar om det.  Synd att jag inte varit duktig och samlat på alla biljetter.
Jag tycker framförallt att SVT körde lågbudget rakt igenom. Detta trots biljettpriserna blir dyrare för varje år. Det var ändå 60 årsjubileum? Kunde dom inte saftat på lite då.

Men såklart lades allt krut på Andra Chansen där nästan hela Sveriges artistelit uppträdde i och med Hall of Fame. Självklart jättekul och väntat men kunde det inte varit åtminstone en artist som uppträdde på finalen.
Under alla mina besök på finalen har det alltid varit minst en stjärna i mellanakten. Tänk när Zara Larsson var med och vem minns inte Charlotte Perrellis klänning när hon var "pausunderhållning" förra året.


Fast 2013 var absolut bäst. När Carola drog av Främling och hela arenan kokade. På väg ner från "spången" "catwalken" eller vad det heter stod vi och jublade. Hade toppenplatser som alltid. Då går hon fram till Nova och kramar om henne. Jag fumlade stressat med kameran och fick en toppenbild med Emilie och Jasmine i bakgrunden.

Vem hade dom som pausfågel i år....Babben?! Förvisso ett ganska roligt nummer men ändå.
Sen hade jag sagt till Stella att när vinnaren går upp på scenen för att att emot sångfågeln kommer det komma jättemycket guldkonfetti från taket...Oj, vad hon väntade och tittade upp i taket och oj vad det inte kom konfetti från taket.
 
Allt var bättre förr, eller?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar