26 mars 2020

SolLedigOchFörbaskatSlö



Här rullar ledigheten på i sakta mak.  Älskar att vara ledig, speciellt nu när solen börjar värma ordentligt. I morse fick jag för mig att jag skulle tvätta fönster. Men såklart har jag inte gjort det ännu, kanske i morgon eller någon annan dag. Både fönstren och smutsen finns kvar....no stress, jag hinner. Finns roligare saker att ägna sig åt. Tog mig i stället en tur till Kungsängen. Tänkte att Carlos ville promenera i solen med mig. Och det ville han såklart. Vi var inte riktigt överens om vilken runda vi skulle gå. Jag ville gå i skogen medans han föredrog Tibblerundan, han vann...som alltid.

I går var de våffeldagen och jag bjöd in mig själv på våffelmiddag hos lilla familjen. Passade på att ta en långpromenad med Carlos i solskenet innan barnen kom hem från förskolan.
Tog väldigt lång tid att gå Tibblerundan, det ska ju nosas på varenda träd. Han är så rolig den där lilla killen. Bryr sig inte ett dugg andra hundar som vi möter. Han bara står stilla och tittar på dom, hur skälliga dom än är. Duktiga killen!


 Gullfisen med favoritbenet ❤


Men hörrni! Vädret!
 

 Varenda träd i Tibble vattnades....

I morgon ska jag försöka göra någon nytta här hemma. Kanske fixa i uterummet så vi kan sitta där i helgen ifall det varma vädret stannar. Behöver möblera om där ute också inför ett kommande projekt.  Men det behöver jag hjälp med, tungt att släpa möbler. Jag skulle behöva städa, organisera och plocka in 66 flaskor vin i vinkylen också. Hur det nu ska få plats? Får väl i värsta fall börja med att dricka upp några?  Och så var det dom skitiga fönstren ja....puh!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar