15 oktober 2018

JaJädrarsVadKul

Jobbhelgen avklarad. Så underbart skönt att få arbeta med en utav dom bästa. Vaknade tidigt idag av ett telefonsamtal som gjorde mig glad. Försökte somna om men det var svårt, gör inte så mycket jag kanske kommer somna tidigt i kväll istället vilket annars brukar vara svårt när man sovit hela dagen.


I lördagsmorse var det någon rar kollega (Ja, dom finns faktiskt) som hade tagit sig tid att skriva denna lilla lapp till mig.  Bästa Ewa.......jo, jag tackar jag! Tack rara du för hälsningen, det värmde ❤


Vid middagarna när det är jobbhelg behöver man inte gräva så långt i den numera tämligen välfyllda vinkylen. Vatten från kranen fick duga till den goda långpannepizzan Rudolf fixat åt oss.


Borde räcka till nästa vinresa i juni, kanske hårfint?!

I går eftermiddag kom  Emilie och hälsade på med småtjejerna. Finns inget bättre när dom kommer och ser till att vi inte slöar till. Vi degade, läste sagor, byggde med Duplo, klättrade i trappan, åt middag och hade det mysigt.


Världens gulligaste som lärt sig säga morrrmooooooooooor nu
❤❤❤


Här är en till som är världens gulligaste ❤

 I morgon har jag lite att pyssla med. Först en liten utflykt till forna jaktmarker, sedan veckohandling för att till sist hälsa på mamma. Det blir en bra dag har jag bestämt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar