11 oktober 2018

SanningenKommerAlltidFram



Goder Afton mina vänner och alla ni andra! 

I går överraskade Rudolf mig med en bukett blommor. Det var riktigt rart och oväntat. Blommor bara så där på en onsdag?

Gustav var jätteglad när jag började fixa gårdagens middag. Torskrygg stod på menyn och såklart delade vi broderligt, varsin bit. Gustavs är den utan kryddor, han gillar fisken neutral.


Idag åkte jag till Carlos för att ta ut honom på en lunchpromenad. Han blir så himla glad när jag kommer. Men sen när vi skulle gå på den tilltänkta långpromenaden var det inte lika roligt längre. Han sprang till slut ner för trappan, satte sig och gjorde sina behov för att sedan snabbt vända om och gå hem igen. Men nehej du lilla fralla, mormor hade tänkt sig en lite längre promenad och så fick det bli.


När vi efter dryga timmen kom tillbaka gick han direkt till min bil (som han hittar bland alla andra på parkeringen) och trodde vi skulle ut och åka. Han älskar att åka bil men även här hade jag andra planer, nämligen att gå in och äta lunch och vila lite på soffan.


Som tur är gillar Carlos också att vila och vi slumrade nog till någon timme på soffan tätt intill varandra. Älskar att sova med honom i knävecken, mys ❤


Hämtade dom här två diamanterna från förskolan idag med. Älskar att göra det.
Stella hade förresten sagt en rolig sak till Jogge i morse. Hon hade frågat pappa Jogge om hon tillsammans med mormor fick köpa en gris som skulle leta tryffel åt oss. Asså...hon är 4 år och pratar om tryffel! Både Alessia och Stella älskar tryffelsalami...vilka små gourmander jag har till barnbarn ❤❤❤
Frågade senare Stella var hon tyckte tryffelgrisen skulle bo. Och hon svarade snabbt att den kunde bo hemma hos mormor och morfar.  Har redan lagt in en beställning till Rudolf att han ska snickra en svinstia till vår nya inkomstkälla.
Kom på att vi skulle kunna konvertera Carlos till en tryffelhund. Förstår vilken bra affärsidè!

Fredag i morgon och inte vilken fredag som helst.  Ska efter nästan tre veckors frånvaro från jobbet beroende på långledighet och några dagars semester göra bejublad comeback. I morgonkväll känns det extra kul dessutom, kommer skutta in med glädje. Jag vet att jag är saknad och det känns faaaaaaaaaaaaantastiskt bra!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar