10 oktober 2018

SlöOchSlappDagar


Börjar vakna till liv efter helgens festligheter och igår hade jag en sådan där härlig mormorsdag tillsammans med mina tre små hjärtan.
Carlos och jag tog oss en långpromenad och utforskade nya jaktmarker. Träffade på ett trave får som var mycket intressanta men dom ville dessvärre inte leka som Carlos ville.

När vi efter dryga timmen var hemma igen vilade vi en liten stund tätt intill varandra i soffan innan det var dags för mig att hämta småfisarna från förskolan.


Alessia ser lika förvånad men för den delen väldigt glad ut varje gång mormor kommer för att hämta.
Hon har inte speciellt bråttom därifrån,  det ska pillas och undersökas på det mesta som ligger på marken. Kottar är roliga att plocka också.
Väl hemma hade hon lyckan att hitta en liten vattenpöl på parkeringen som var tvungen att undersökas...noggrant och länge.

Idag har jag varit och tränat på Sats.  Hängde på låset tillsammans med tre andra pensionärer klockan 8.00. 
Tog det ganska lugnt med styrketräningen och valde lite lättare vikter eftersom nacken senaste dagarna varit lite bråkigare än vanligt. Kan kanske bero på helgens dansmoves på Sundbyholm...haha! Men uppvärmningen på cykeln innan gav mig vindrufs i håret i alla fall. Körde om dom flesta.

Tänk att det ryktas om att det ska bli 17-18 grader och sol i morgon och hela helgen. Låter underbart! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar