5 oktober 2018

MinaTreLyckopiller




















I går hämtade jag Carlos redan klockan 8.00. Var några hantverkare som skulle in och jobba hos dom och då ville Carlos inte vara hemma.
Vi gick först en hurtig frallenad i Lillsjöspåret i det vackra men lite lätt krispiga vädret. Sen åkte vi hemåt, han gillar att åka bil som ni ser.


Hos mormor får man göra lite som man vill som t.ex titta ut genom fönstret. Så här stod han ofta när han var liten om jag inte minns fel.
 Vi hade en slapp och skön dag där vi både hann vila, gå en lunchpromenad runt slottet och äta lite lunch.



Följde på eftermiddagen med Emilie till förskolan och hämtade småtjejerna. Alessia såg så rolig ut när både mamma och mormor kom. Hon visade mig alla djuren som var fastsatta på staketet medans Emilie hämtade Stella på sin avdelning.


Men absolut roligast var när Alessia som fullkomligt älskar Carlos upptäckte att han delade baksäte med dom. Hon skrattade hela tiden, var så lycklig. Carlos var väl inte riktigt lika lycklig eftersom han satt ganska trångt där mellan bilstolarna och gjorde allt för att ta sig framåt mot passagerarsätet. I mormors bil sitter han annars alltid i framsätet. Ser ut som om Alessia håller i en häst på bilden. Sötnosarna!

Mina älskade barnbarn, nu åker jag bort den här helgen också. Längtar redan efter er  ❤❤❤ 

Snart kommer Anne, dags att stänga resväskan och klä på sig. Undrar om hon kör nercabbat idag? 
TVÅ inlägg på en dag, guldstjärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar