27 januari 2019

BästaVännerOchEnMarionett


Igår kväll hade Ingrid, Micke, Rudolf och jag en kombinerad skatt/nostalgijakt på övervåningen. Jädrar, vad mycket minnen vi hittade i allt bråte som ska sorteras i alla flyttlådor däruppe.
Minns ni Televinken? Tant Anita och Televinken? Hallå? Ni som är födda på 60-talet borde i alla fall veta vem den lite lätt stela snubben som har trådar i ben, huvud, fötter och armar är.
Undrar fortfarande om min mamma tyckte att han klampade så det störde eftersom hon virkade små dämpande tofflor till honom?!?  Mina egna barn var aldrig särskilt roade av honom men jag ska förstås visa honom för Stella och Alessia. Tror Alessia sätter händerna på magen, backar och säger....nääääe.


Kraken var lite trasslig när han hittades. Men det reddes snabbt ut av dessa hjälpsamma män.

 

Det blev som tur var en massa skratt tillsammans med Ingrid och Micke. 
Gustav blev som alltid matad med medhavda räkor och jag fick en gullig bromma med tillhörande kruka i min favoritfärg, TACK ❤ Vi har kanske lite dålig fantasi när det gäller matbiten, vi bjussar för det messa på samma lika, ett säkert kort. Fast i går hade vi stekt några lammkorvar också för att variera oss en smula.
 


Hann igår även tillbringa några timmar tillsammans med Alessia medans Stella var bortbjuden på Prinsesskalas. Vi åt korv, lekte, pussades och sjöng. Enklare barn finns inte att roa.


Puss ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar