10 januari 2019

HostaTrötthetKlenMake



Efter två mer än fartfyllda nätter på jobbet känner jag mig faktiskt ganska sliten. Hade svårt att sova i natt beroende på att jag sov lite länge i går när jag vakade av. Brukar bli så ibland.
Klockan 2.00 i natt vaknade jag klarvaken efter endast två timmars sömn, inte så bra och långt i från tillräckligt.
La mig i soffan och glodde på tv istället, blippade på mobilen, chattade lite med en föredetting som jobbade och sen plöjde jag igenom massa roliga Instagramkonton.
Kontot Situationer är sjukt kul, jag skrattade så jag grät.....t


Vid 10.00 kom Rudolf hem igen och "förstörde" husfriden. Han hade varit på lättakuten för sin hosta som han besvärats av sedan början av november.
Han har alltid denna hosta hela vinterhalvåret, inga konstigheter, men det är galet jobbigt. Speciellt för honom såklart men också för omgivningen. Det är liksom ingen liten hosthosta utan mer som en HOOOOOOOOOOOSTHOSTHOSTSÅHANKRÄKSHOSTA. HELA TIDEN! Ni som känner honom ni vet, han har hållit på så här dom senaste 10 vintrarna, vi kallar det den årliga vinterhostan.
Tredje läkarbesöket idag resulterade i mer Cocillana och vila. Lungorna lät bra?! Vilket jag tycker låter helt obegripligt, har han ens några lungor kvar pojken? CRP-värdet något förhöjt men inget oroväckande och remiss skickade till lungröntgen...igen!
Vila resten av veckan var rekommendationen från doktorn och jag somnade om i sängen och hostnissen fick hålla sig i soffan där han nu ligger utan hosta och zappar på en tv utan ljud.
Rudolf tycker nämligen att ljud på tv´n är överskattat, man ser väl ändå vad som försiggår?!?
Inte helt ense med honom på den biten faktiskt.


Idag har Stella dopdag, 4 år sedan mitt lilla hjärta döptes. Och även exakt 5 år sedan idag då jag bjussade på glädjegråtfest då Emilie och Jogge berättade att dom väntade barn. Herregud, vilken känslostorm! Minns det som igår och minns även att jag ständigt var orolig. Kommer det gå bra? Tänk om något händer? o.s.v. Men allt gick toppen och i september kom hon då...resten vet ni. Bloggen gick från dagliga bilder på Gustav och Carlos till bilder på världens vackraste barn som jag dessutom hade den stora äran att vara mormor till ❤ STORT!

I går ringde Stella facetime och beställde en säng utav morfar. Hon ville att han skulle snickra en "Upp-och-ner-säng" till henne och lillasyster när hon fyllt 4 år. Men förstår ni vilken underbar förklaring för en våningssäng? En sover uppe och en nere, barn är underbara!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar