6 januari 2019

TvåPåVift



Nämen hejsan på er!
I går drog vi på oss gåbortskläderna (som faktiskt även fungerade som gåhemkläder också som tur var) och hoppade på pendeltåget mot stan. Äntligen var det dags att se en favorit till oss nämligen Magnus Uggla på Göta Lejon.
Beställde biljetter för typ lääääääääänge sedan och nu var det alltså dags. Vi började med att äta på Pinchos på Folkungagatan. Det var våran debut att äta på denna app-restaurang som vi hört så mycket bra om.
Vi blev inte besvikna. Det var jättekul att klicka, blippa och beställa det man ville äta och dricka i appen för att sedan hämta det när det plingade till i telefonen. Smidigt!
Maten smakade bra, små tapasportioner så det gick åt några innan magen började bli mätt. Roliga drinkar fanns också. Även 45% av Iphonebatteriet gick åt till allt blippande på Pinchos men som den rutinerade kvinna jag är hade jag min powerbank fulladdad i väskan.


Eftersom jag ALLTID ska vara ute i sådan jäkla god tid kom vi en halvtimme tidigt till vårt bokade bord.  Fick därför hänga lite i entrén och drack varsin god drink och mumsade popcorn. Eller rättare sagt Rudolf mumsade popcorn. Jag hann liksom inte med att få några då jag hade fullt upp att beställa och hämta varsin drink åt oss. Jordgubbsmojito till mig och en helt vanlig GT till han bredvid.



Jag hade läst i appen att det var smart att beställa lite i omgångar så det tipset tog vi fasta på. Första svängen tre tapas var. Dumplings, langos och pulled chicken till mig och cheeseburgare, pommes och fish and chips till Rudolf.





Efter jag tror 6 tapas var avslutade vi med kaffe och en Röda remmardrink till mig och en virre till maken.


Bad pressfotografen ta en fin bild av mig och min färgmatchande drink. Sicket ljushuvud jag blev!


När jag betalat genom appen rullade vi med lagom mätta magar vidare några hundra meter till Göta Lejon.


Den obligatoriska påtvingade selfien ett måste.


Vi hade superbra platser på rad 5 och innan Uggla körde igång informerades det om att fotografering ENDAST var tillåtet under applådtacket. Jag tycker mina två bilder symboliserar applådtacket väldigt bra! Men klart sjutton var det många som filmade och fotade under hela showen, obegripligt!


Hur som helst höll showen på i nästan 2 timmar, fullt ös hela tiden. Han är så bra och rolig! Tror jag sjöng med i alla låtar, några lite mer och några lite mindre. Var hes i halsen och hade ont i handflatorna när vi åkte hemåt.
Kung i baren och Jag mår illa tror jag mer eller mindre alla som var där kunde, vilket drag! Åtta brudar från Djursholm var en annan favorit eller den heter faktiskt HOTTA och inte ÅTTA som jag vet några innebandyflickor sjöng på den tiden då det begav sig...nämner inga namn.

Hemresan gick geschwint, hann till pendeln med endast 1 minuts marginal. Gustav blev glad när vi kom hem, han hade varit ensam och ledsen länge kraken ❤

Nu ska vi strax åka på tacofiesta hos familjen Gomez-Pettersson, finns det något bättre än att bli bjuden på mat en söndag av en fyraåring som ringer Facetime.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar