25 januari 2019

TippToppFredag



Kunde inte bli annat än en bättre fredag när Rudolfs favorittidning damp ner i brevlådan. 

Jag gick inte lottlös jag heller. Fick nämligen helt otippat 20 vackra rosor av maken när han kom hem.
Blev riktigt fint i min favoritvas, tack Anne och Sussie ❤


Uppdaterade Melodifestivalappen, det gäller att vara ute i god tid. Cirkusen drar igång om två veckor och trist nog missar jag deltävling 1 och 3. Nytt för i år är att man ska klicka i sitt födelseår i hopp om att röstningen ska bli mera rättvist fördelat åldersmässigt ute i Sveriges stugor. Ehhhh?! Hur då, jag känner mig skeptisk. Andra deltävlingen kommer vi ha Mellofest härhemma och då kommer Stella tokrösta på alla bidrag. Skulle jag då välja hennes födelseår 2014? Nej, det fick bli mitt. Stella och jag brukar rösta på allt och alla i alla fall.


Det här är alltså MIN tittargrupp. Hur många kvalar in där mer än jag och mitt fyraåriga barnbarn?


Den här har vi skapat tillsammans. Stella sa vad jag skulle skriva medans hon stämplade hjärtan, tassar, spöken och blommor. Ja, men ni ser ju själva..MELODIFESTIVALEN, DU ÄR BÄST! Ska bli så spännande att se om hon gillar genrepet på fredagen innan finalen. Jag sa till henne att då måste vi kanske köpa en klänning eller fin tröja med paljetter åt dig. "Vad är paljetter?" fick jag till svar, lite kvar att jobba på alltså.


Den här då! Sitter på bordet och blir matad med allehanda godsaker. Hoppas för gud att han sover i natt så jag slipper hoppa upp och ner ur sängen för att passa upp på divan. 


Skickade iväg ett mess till Ingrid på eftermiddagen. Det var så länge sedan vi sågs och både katten och hans två utmattade betjänter längtar efter dom.
Men innan Ingrid och Micke kommer på skrattfest ska jag ska åka till Kungsängen en stund på eftermiddagen och hänga med Alessia och Carlos medans Stella och Emilie är bjudna på prinsesskalas. 

Kommer med andra ord bli en mycket bra lördag! Trevlig helg till er nästan alla!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar