19 augusti 2019

HelgenOchDiggiloo

Tänkte sammanfatta helgen lite snabbt, främst i bilder. Orkar inte skriva så mycket. Har mina tankar någon helt annanstans för tillfället ❤


 I fredags sov Stella hos oss. Vi stack till Willys för att handla fredagsmys och det vi skulle äta och dricka på lördagens Diggiloo.


Premiär för Stella på Diggiloo och hon var laddad. Mycket packning för en helkväll och skrindan kom väl till pass.



Stella hoppade lite i dom uppställda hoppborgar m.m. Och jag var såklart livrädd att hon skulle dimpa i backen med huvudet före.
 

Vi hade lite manfall i Diggilootruppen i år.
Endast fyra kvinnor starka njöt av den medhavda picknicken. Det var den obligatoriska räkbomben, vindruvor, ostar, kex, chips, ostbågar, oliver, godis och lite till. Hela kostcirkeln var representerad.


Men rätt som det var, en halvtimme in i showen dök den här glada kvinnan upp med en Bag-in-box under armen. Vilken överraskning!


Min lilla schlagertjej var så duktig. Hon var med på allt, klappade händerna, dansade, skrattade och hade jättekul. Hon fick en Diggiloofilt av en farbror som tyckte hon behövde den mer än honom. Snällt av honom och Stella blev jätteglad.

Varje år tar vi "Årets fulbild" så även i år. Det är sen gammalt.
Dessvärre lite oskarpa bilder eftersom Emilie skrattade så mycket åt min grimas på den vänstra bilden.
Stella försvann liksom litegrann medans en annan dam sticker upp på Maries vänsteraxel som gubben i lådan. Ja, herregud!

Nu ska jag åka och handla lite inför veckan. Sen ska jag försöka sova en stund. I kväll är det premiär för mig på mitt nya jobb.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar