12 augusti 2019

SåpbubblorGlassfestOchBarnbarn

Äntligen måndag och nu är det bara en vecka kvar innan jag börjar jobba efter 6 långa veckor. Längtar! Jag har fått mitt nya schema som ser bra ut. Måste dessvärre börja med att söka semester några nätter då jag bokat diverse trevliga utflykter på mitt gamla schema.

Helgen som nyss passerat har varit upp och ner. Mest upp som tur är. Alessia och Stella har varit här och lekt både fredag, lördag och söndag. Full fart och man vet att man lever efter ett par fartfyllda men ack så roliga lektimmar med dessa stjärnor ❤ önskar jag vore lite bättre smärtmässigt bara. Då hade jag orkat mera.


Gustav tog stegen upp på taket, spatserade malligt runt där upp ett tag innan han jamade och ville komma ner.
Såg så himla kul ut när han tog stegen ner också. Satte tassarna försiktigt på varje steg och vips var han nere igen.


Vi lekte med nya såpbubblepistolerna både fredag.......


...och lördag...


...och söndag. Himla roliga grejer!


Söndagen ägnades åt att äta så mycket glass man bara orkade. Vi åkte till Mel´s Garage och Café i Enköping.


Stellessia delade på en glass som hette Beppe medans jag plättlätt fick i mig en egen jättehistoria alldeles själv, bra jobbat Ewa!  Stella smakade på min och rynkade på näsan, hon tyckte den smakade tandkräm. 
Så rätt hon hade. Jag hade beställt en Peppermint Twist som innehöll polkaglass, chokladglass, After Eight, polkastång och chokladflingor d.v.s mycket tandkrämssmaker i den glassen. Goda räkmackor till Rolf och Jogge och en glass även till Emilie som delade med Jogge. Var hyfsat mätta när vi gick därifrån..


Rudolfs önskebil, en Rolls Royce från 1978 som han mer än gärna ville stämpla in. Sälj båten, vinn på Triss sen är det varsågod sa jag!


När vi kom hem lekte vi i lekstugan och på baksidan av tomten där morfar tagit ner ett rönnbärsträd. Alessia har full koll på allt. Planen är att vi någon gång i framtiden ska ha ett spabad och en fin liten uteplats här. Men först ska stubbarna bort, inte det enklaste problemet precis.










Som alla andra dagar när lilla familjen är här avslutas den med den obligatoriska titten i garaget. Mopparna måste ses över, i alla fall av Alessia. Det är viktigt för henne! När hon tittat klart vinkar hon hejdå och säger "Hej då mopparna"
Emilie och jag passade på att prova Rudolf hjälmar, den ena ger en smula bättre skydd än den andra.
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar