2 augusti 2019

PrideSchlagerOchSkitont


I går var det höjdpunkten på Prideveckan i alla fall ur min synvinkel. Schlagerkvällen med massor av bra artister, jippie!
Hade turen att få hänga med Åsa och Nettan som körde bil in, vi stannade till i Kungsängen och hämtade upp en annan tjej också.
Hittade en parkeringsplats på Valhallavägen direkt, fanns massor. Sen gick vi och letade upp en restaurang för lite mat och god dryck.

Själva uppträdandet var indelat i två akter med en timmes paus emellan. Själv tillbringade jag pausen med att stå i en toakö som var lång....väldigt lång dessutom. Där får arrangörerna tänka om lite och styra upp det bättre till nästa år. Var liksom inte en kö utan flera stycken, förstod inte riktigt grejen.

Akt 1 var väl ganska medioker. Andreas Weise, Mendez, Omar, Oscar Enestad, Renaida, Babsan, 3D, High 15 och några till uppträdde. Inga större stjärnor tycker jag personligen förutom Nanne och Anna Bergendahl som avslutade akt 1.
Akt 2 däremot var mycket bättre och rivstartade med Arvingarna och deras senaste mellolåt "I do"  Jag tror faktiskt dom drog ner det största jublet och applåder under hela kvällen. Jädrars, vad dom har blivit poppis och dom är bra. Dom körde några fler låtar däribland Eloise som hela publiken kunde klockrent.

Jessica Andersson, Keiino och Mariette uppträdde också och sen...sen...sen....kom OLA SALO. Trodde knappt det var sant, min absoluta favorit! Ola Salo!
Ojoj, vad han fick applåder och även han sjöng ett par utav sina bästa låtar (han har bara bra låtar) Bl.a en duett tillsammans med Mariette. Det utlovades en hemlig artist också och det spekulerades stort. Själv var jag bombsäker på John Lundvik. Halva Diggiloogänget  hade redan uppträtt och John turnerar i år med just Diggiloo som så lägligt hade spelledigt i går.
Carola hade suttit fint också men icke. Men hur glad blev jag när Magnus Carlsson var den hemliga gästen.
Ytterligare en favorit för mig, han är helt fantastisk och jag skulle lätt kunna se hans show en gång till i höst.

Och hur skönt var det inte att få åka bil hem och bli avsläppt vid dörren.
Tog lite halvrisiga bilder, att jag aldrig lär mig. Är liksom ingen idé att försöka sig på tanken att bilderna ska bli bra på långt håll, dåligt ljus, stå-i-vägen-människor och rörliga objekt.

I morgon är det Prideparaden och Anne och jag åker in på förmiddagen och letar upp en bra plats att stå på. Sen blir det bubbel, lite mat, bubbel, bubbel och kanske en smula mera bubbel.


Hade turen att hitta det perfekta bordet när vi kom in till Prideparken. Glad att det inte snålades på rosévinet. Här fick man överfulla glas.


Längtar till 26/9 då vi ska på premiären av Olas show på Hamburger Börs. Han är bara bäst!

Men sen till det tråkiga. Idag kom straffet efter att jag har stått rätt upp och ner i dryga 6 timmar. Nacken bråkar med mig och jag har haft så fruktansvärt ont hela natten och dagen. Hade svårt att hitta en sovställning som fungerade i natt då jag kom hem. Är så förbannat ledsen och less på denna eviga smärta.


Idag kom hela min familj på middag. Emilie och Jogge både handlade och ställde sig i köket och fixade en mycket god middag åt oss. Pizza och småplock. Prosciutto, salami, ostar, kex, caprese, chips och sen lite till.
Jordgubbar och glass till efterrätt, Oj, vad gott det var! Tack rara för ni fixade allt ❤

Stella hade köpt en fin bukett blommor till mig, är det Pride så är det. Tack min älskade lilla gullunge ❤  du och Alessia gör mig alltid så glad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar