5 augusti 2019

VMiMinigolf



Igår på eftermiddagen åkte vi till Sigtuna och hade drabbning i VM i minigolf. Tre starka lag ställde upp:

Team Pettersson:
Jag och Rudolf favorittippat lag med Rudolf mest känd som han med bäst bollsinne fast ack så dålig förlorare. Själv märkte jag efter 14 banor att Stella och jag hade förväxlat våra klubbor. Jag spelade alltså med en liten, kort barnklubba. Resultatet blev därefter såklart! Tror i efterhand att jag utsatts för en komplott. "Stella, byt klubba med mormor när hon inte ser det!"
Protest kommer inlämnas snarast och kravet är omspel och större glass efteråt.

Team Gomez/Pettersson:
Hyfsat starkt lag med Emilie och Jogge och med segervittring redan när dom backade ut från sin parkeringsplats i Kungsängen. Uppbackning och hejarop av två små söta barn. Dessa barn som körde långgolf med svingande golfklubbor på gräsmattorna och "hjälpte till" med att lägga bollen tillrätta på banorna, hälsa på änderna och dricka upp mormors vatten.

Team Rådmans/ElJaleb/MammaLena:
Starkt team, varav två bollvana solglasögonbeklädda långgolfare och en mamma med samma bollsinne som typ jag.
Här briljerades det till en början men sen blev det några vurpor, men mot slutet satte dom spik på spik.
Övning ger färdighet med andra ord. Dessutom lyckades dom med konststycket att träffa bolljäveln varenda gång MED solglasögonen på.
Vid prisceremonin när poängen skulle räknas bestämde Notarie Publicus att eftersom detta lag var tre stycken mot dom övriga som bara var två skulle sämsta serien räknas bort.
Bye bye med mamma Lenas resultat och vips så hade vi ett segrande Team. Andreas och Jasmine helt ofattbart otippat dessutom.


Här kommer bilder:


Så här ska man göra, barn! Se och lär ❤


Paus hos änderna


Vinnarteamet ❤




Med stråhatt, flipflop, handväska och vuxenklubba kommer man långt. 
Hole in one!


På bana 17 Sigtuna Rådhus gifte vi oss för exakt 30 år sedan. Då var huset något större och var placerat på torget i Sigtuna.


Koncentration!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar