16 augusti 2019

InteMycketMenLagom


Gårdagens aktiviteter började redan på förmiddagen. Stolen vi ville köpa till Alessia hade nu kommit in på Ikea. Den var slut förra veckan.  Snabbt som attan for vi in på tag-själv-lagret för att rycka åt oss en vit Ingolf innan dom tog slut igen. Nu fanns det bara 31 stycken kvar.
Tanken var att vi skulle äta lunch där också fast givetvis i restaurangen. Men hjälp, herregud vilka köer och massvis med folk och vi var ense (för en gångs skull) att åka till något annat ställe för lunchintag.

Vi styrde kosan mot Sigtuna och Tant Brun. Ett besök där varje sommar är sen gammalt.
Räkmacka för 154 spänn! God, massor av räkor och mättande men OM jag får klaga så var brödet en aningen i torraste laget.


Upptäckte en ny affär på Stora Gatan, The American Food & Giftstore. Gick in och spanade och kom ut med inte en utan två fina plåtskyltar. Den här blir perfekt bredvid ytterdörren och den andra passar bäst bland alla dom andra i uterummet. Temat på den var mat, ja ni fattar.


Tuppen ja, någon?!
Min stol är en pall btw.

 Idag har jag lite att stå i med betoning på lite. Mammatajm, handla, apoteket, kamma katten, be till vädergudarna om att det inte blir regn i morgon och sen i kväll får vi en liten nattgäst ❤

I morgon Diggiloooooooooooooooooo!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar