3 mars 2018

GymKort?!Jag?


Fredagens träning på Sats var den sista med min smärtgrupp, det har redan gått sex veckor och det var dags för mig att bli medlem för att kunna fortsätta min träning.  12 månaders bindningstid, lite Håbo Kommunrabatt, dagkort och inga gruppträningar till att börja med. Känns bra! Tänk att tant är innehavare av ett gymkort? Vem kunde tro det? Inte jag i alla fall, men som sagt det är aldrig för sent att börja träna och som jag skrev på FB ser jag det som en investering i både hälsa och välmående. Nog tjatat om det.
I går körde jag kanske lite för hårt igen eftersom jag hade värre ont i går kväll och även idag. Fick en ny övning av David också, en med 5-kiloshantlar jag skulle jonglera med, kanske inte bokstavligt då.








Bjussade min utarbetande make på en mumsig VV-paj i går, bara nyttigheter och endast 10 SP för 1/4 av pajen.
Fast jag åt lite till, hade kvar av mina dagliga sp och det räckte till två glas rödvin också. Kom inte att snacka om att man inte får äta eller dricka gott när man är Viktväktare. Här finns inga begränsningar vad man får stoppa i sig, bara man planerar och tänker till så kan man äta allt, precis som innan fast givetsvis i måttliga mängder. Skulle aldrig funka för mig om jag inte fick äta hur mycket frukt och grönt jag ville.

Gustav kraschade på soffans armstöd på kvällen, dålig bild men han ser väl för skön ut. Har jag förresten sagt att han fixar ny kattluckan nu? Både in och ut och han är så nöjd. Ett jäkla spring på honom och himla skönt att jag vet att han kan gå in i uterummet och lägga sig om jag inte skulle vara hemma. Han har det bra den där kissen!

Jobb inatt och tre nätter framåt. Efter det långledigt i 10 sköna nätter. Ska försöka göra allt som står i min makt för att inte tänka på jobbet. Koppla ifrån allt och bara tänka på roligheter.

Men först blir middag hos bästa vännerna i kväll, räknar med att hinna äta upp varmrätten innan jag måste åka till jobbet. 
Missar således Andra Chansen också, gör inte så mycket. Men jag önskar jag kunde vara hos Stella och titta med henne. Hon frågade när hon var hos mig i torsdags om vi skulle ha mellofest på lördag. Lilla hjärtat vad kul det skulle varit, mormors schlagertjej ❤❤❤
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar