11 mars 2018

Mellohelg2018





Då var man åter i hemmets trygga vrå efter en fantastiskt rolig mellohelg med dom bästa. Vi har som alltid haft galet skoj och jag längtar redan tills nästa år.


Vi checkade in på Scandic No 53 på Kungsgatan och som alltid när man bor på Scandic så finns det en liten rar gåva på sängen. Denna gången inget undantag, tack rara Sussie ❤
Vi åt en god middag i hotellets restaurang, caesarsallad till mig och halloumiburgare till Anne innan vi begav oss ner i tunnelbanan för att åka mot Mariatorget.


Vi hängde självfallet upp morgondagens outfit fint på galgar innan vi lämnade rummet. 
 

Som dom VIP-gäster vi var tillsammans med fem andra blev vi inbjudna in i salongen en timme innan föreställningen. Babsan tog med oss på en rundvandring backstage, visade alla sina scenkläder och peruker, han berättade massa roliga saker och sen förstås blev det tid för fotografering.


På Rival är det tillåtet att ta med sig dryck in salongen, himla trevligt och Anne ordnade påfyllning åt oss. Synd att sitta med torra strupar...och se normala ut. Inget för oss.

Babsans show "Ett liv i rosa" var jättebra. Proffsiga shownummer innehållande glitter, gala, massa skratt, roliga sketcher och monologer. Vi skrattade mycket.
När det var slut åkte vi vidare till Hard Rock Café där Melodifestivalklubben hade Pre-Party inför lördagens final. Artistuppträdande och mingel stod på programmet. Vi tog oss varsin supergod Mojito och ägnade oss åt barhäng och glo på folk en timme innan vi beslöt oss för att traska hem till hotellet.  


Lördagen och den stora dagen! Traditionsenlig middag på Restaurang Maestro på Ringvägen. God mat och gott rött vin. Och som alltid tippade vi resultatet. Plats 1-5 och vem som skulle knipa jumboplatsen. Det var extremt svårtippat i år, alla kunde vinna.
Med mätta magar hoppade vi sedan in i den förbeställda taxin och åkte mot Friends Arena under kodnamnet "gäster" som gav oss lite rabatt på resans pris.


Två säkerhetskontroller senare, där jag lyckades få in min vattenflaska...slarv av vakterna! tog vi plats i den lite lätt överfyllda baren. Jasmine fixade en flaska lättdrucken prosecco och som alltid fyrade vi av den obligatoriska groupien. Härlig schlagermusik dunkade ur högtalarna och alla gäster i Carlsbergsbaren var på ett strålande partyhumör. På dessa tillställningar har vakterna inte ett dugg att göra, det är bara glädje och kärlek.



Vi har alltid kanonplatser på finalen men årets platser tog priset. Jädrar vad bra vi satt (massor med tack och kramar till Mia på Blixten&Co) Precis vid scenen och vi började misstänka att våra vackra fejs skulle synas i rutan. Vi hade rätt, så fort sändningen började började det blippa i telefonerna.....
"Vi ser er" "Ni gör er bra i tv" "Vinka" "Ni syns mer än David Lindgren" haha, det sistnämnda messet trodde jag inte på.



Benjamin vann och jag och många andra var glada. Tycker han var en värdig vinnare med en låt som kommer funka i Portugal  Och kul att dom internationella jurygrupperna och svenska folkets röster var eniga, är inte så vanligt. Tänk om han vinner? Då blir det ESC på hemmaplan...igen! Orkar vi det Anne?

Idag har jag mest tagit det lugnt, jag har haft lite mer ont dessutom. Det frestar på att vara ute och rulla hatt med ungdomarna. Vi var till Kungsängen och firade Emilie som fyller 33 år idag. Vi blev bjudna på en magiskt god tårta och gott kaffe. Och sen förstås det bästa, massa pussar och lek med Alessia och Stella.

Ny vecka på ingång, en ledig sådan för mig. Jobbar inte förrän på fredag. Veckan kommer ägnas åt träning, vila, middag med bästa jobbarkompisarna och sen hoppas jag hinna leka med mina små gullvippor ❤❤❤

Låter som en bra vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar