13 mars 2018

NuBlirBörjeLedsen



I morse stegade jag in på SATS klockan 6.40, himla skönt att riva av min träning tidigt på morgonen.
Benen kändes lite tunga idag tyckte jag så det blev bara 7 km på cykeln men jag körde desto mer på maskinerna sedan. Gjorde allting 20 extragånger. Avslutade med 30 minuter powerwalk på löpbandet.

I går tränade jag också, hängde på låset klockan 8.00 tillsammans med "gubbgänget". Jag hann in först till cyklarna, det finns fyra stycken och dom tre första gubbarna hoppade upp på dom kvarvarande. Hörde att det tisslade medan jag trampade "Nu blir inte Börje glad" sa som och tittade lite snett på mig.
Jag frågade om jag gjort något fel eller vad det var som var galet. Nej, men vi brukar cykla alla fyra här tillsammans fick jag till svar. Men Börje får väl ta löpbandet istället sa dom sen och det gjorde farbror Börje, i fem minuter sen ställde han sig och snackade med kompisarna i stället. 
Blev först lite irriterad, va fasen man tar väl det som är ledigt eller? Eller har dom köpt cyklarna?
Det ordnade sig och jag satt kvar, cyklade extra länge för att vara ett riktigt jobbig fruntimmer.

Idag har Alessia och Emilie varit här en liten stund. Alessia är det fart på, hon är nog inte still en sekund. Lilla hjärtat vad rolig hon är ❤ Hon gillar att pussas, med hela munnen och gärna med tungan också. Emilie skickade en filmsnutt i går då hon pussas med Carlos. Har tittat på den hundra gånger, det är så gulligt så man dör lite.
I morgon ska jag få vara barnvakt en liten stund då Emilie ska på utflykt. Längtar!


I kväll kommer åtta av mina kollegor hit, jag håller som bäst på att skrämma upp termometern i uterummet. 16 grader so far men det blir bättre, jag lovar. Ett par hundra värmeljus skall tändas senare, då brukar det bli 20 grader minst.

Temperaturen kommer med all säkerhet stiga drastiskt när vi är i gång. Vi är ju både bra på att andas och prata, risk för korsdrag kanske?
Har förberett det mesta, bara skjuts in i ugnen en stund innan 18.00. Vinet står och luftar sig och katten sover middag så han orkar hålla i gång och charma tanterna i kväll.

Kommer bli en bra kväll tillsammans med dom jag gillar mest!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar