16 mars 2018

SlutPåDetRoliga



Tänk att dessa härliga långledigheter går så snabbt. I kväll är det dags att inställa sig på jobbet vare sig man har lust eller inte.
Tre och en halv veckas jobb att härda sig igenom tills nästa tiodagars långledighet är här, orka!

Har som ni redan förstått haft en skön ledighet, hunnit med massor med skoj och vilat lite emellanåt när tid funnits.
Mellohelgen var roligast såklart. Sen har jag faktiskt tränat duktigt fem gånger, tre gånger den här veckan och två förra.
Nästa vecka blir det, är jag rädd för bara två tillfällen eftersom jag sover mest hela veckan.

Har sovit en stund nu efter lunch, jag var supertrött och hade ont. Sovit dåligt senaste nätterna, mycket griller i huvudet och sen en sällskaplig katt som har svårt att bestämma sig om han ska vara inne eller ute, dricka eller inte dricka, äta eller inte äta...puh.
Var hos mamma redan 9.00 i morse. Biståndshandläggaren skulle komma på visit klockan 10.00 och göra en utvärdering och utöka mammas behov och hjälp.
Innan hon kom så hade vi julafton. Jag hade köpt en ny fungerande radio till henne och en ny armbandsklocka.
Hon ligger i sängen 98 % av sin vakna tid, tycker hon blivit mycket mera orkeslös. Hon lyssnar på radio dygnets alla timmar så nu köpte jag en som inte brusar och är lätt att reglera.

Mötet med biståndshandläggaren gick bra, vi var för en gångs skull på samma nivå. Nu gäller det bara att personalen ska förstå dom hjälpinsatser som kommer att tillkomma.
Mamma behöver mer hjälp och framförallt måltidsstöd. Jag klagade lite också förstås, och hon antecknade.
Tycker bl.a städningen är under all kritik, hjälp med hygienen är undermålig och sen alla som istället för att prata och hjälpa mamma sitter och blippar på sina förbannade mobiler...INTE OK någonstans.
Sen har vi en som har ont i ryggen och tycker att mamma ska tvätta och klä på sig själv för hon har svårt att böja sig...okej?!
Det kan mamma naturligtvis inte göra p.g.a av extrem hög fallrisk och svaghet i benen. Ytterligare en tillsägning kommer att ske och vi hoppas på bättring.

Ha en bra helg mina vänner! Ni andra räcker det med en halvbra helg...eller kanske inte ens det.


Nytagen bild på "kattskrället" ❤






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar