9 mars 2018

Mellohelg


Lite nyfiken vad som var så himla intressant i mitt senaste inlägg? Var det bilden när jag med skräckblandad förtjusning åkte den portabla liften eller var det dom få orden jag skrev om mitt arbete? Tror faktiskt det var det senaste alternativet som gjorde att besöksräknare slog i topp och inlägget hamnade högst upp på topplistan. Kul vad det nu än berodde på!


I går satt jag på cykeln redan redan strax efter 6.30. Vaknade tidigt och kände mig redo för ett pass på Sats. Ja, herregud trodde knappt det var sant själv. Det blev en nätt tur på 8 km, medvind, sol i ansiktet, vindrufs i håret och svettigt värre.



Det visade sig vara en bra idé med tidig träning eftersom det endast var jag och tre till tappra med samma tanke.
Mina kompisar som ska göra mina nackmuskler starkare ser ni till vänster här ovan.Ökade på vikterna på båda, kände mig stark och stolt.


Här står jag, för säkerhets skull med neonrosa tröja så jag syns ordentligt.
 

På tisdagar och torsdag serverades det frukost. Trevligt!


Lunchade med mina hjärtan i går. Erika saknas på bilden då hon åkt hem för att fixa lite. Vi åt på Tasty´s med en Alessia som hade lite myror i rumpan av att sitta still. Hon är för söt, rolig, aktiv, rörlig, busig och skrattar för det mesta...nästan. Precis som det ska vara.  Just idag fyller Alessia 9 vackra månader. Grattis min egna lilla gulliga Röjar-Ralf. 


Glad Rolf som hämtat ut sin nya firmabil. Skrattar lite åt honom som alltid sagt: "Ingen Ford på våran gård" men det är just vad vi har nu, en Ford. Jättefin, luktade så gott invändigt och den hade gått bara 7 mil när han kom hem.


Morgondagens outfit ser ut så här, jag och Rolandz i silvriga kläder. Ni skulle se Annes vackra kreation, den är om möjligt ännu tjusigare. Silvrig paljettklänning som kommer blända er tv-tittare. Så på med solbrillorna gott folk!

Nä, nu har jag inte tid med det här längre. om 6 timmar sitter jag och Anne på pendeln på väg mot stan och incheckning på Scandic No 53 på Kungsgatan. Jävlars vad kul vi ska ha! 
Nu kör vi Mellohelg 2018!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar