15 mars 2018

IGladaVännersLagBlirManGlad


Tisdagens date med dom bästa blev lyckad. Fast det höll på att gå åt skogen med maten. Jag hade planerat att bjuda på kycklingcanneloni, en rätt jag gjort utan dikeskörning massor med gånger.  Men den här gången höll jag på att kasta dom bråkiga lasagneplattor som valde att SPRICKA när jag skulle rulla dom. Ilade i väg och köpte en annan sort, testade Paolos Robertos men även med dom blev det samma resultat. Nu googlade jag! Kom in på en f.d Mästerkocks sida som tipsade om att man skulle doppa plattorna i hett vatten fem sekunder innan man fyllde och rullade dom. SUCCÈ! Tur det annars hade det blivit hämtpizza.


 Vi hade jättetrevligt, skrattade, åt och drack italienska viner framrotade ur vinkylen



Dessa små träffar är en liten tradition vi har, vi i "gamla" gänget. Ett sätt att hålla kontakten när några av olika (eller förresten samma) anledningar valde att säga upp sig. Och jag är fantastiskt glad att ha dom här vännerna i mitt liv. Glada, roliga människor med positiv energi som gör det enklare att tassa iväg till jobbet. Visserligen jobbar alla utom en dag/kväll men den lilla stund man får på kvällen och morgonen lever man länge på.


Jag var lite orolig att Rudolf sin vana trogen skulle ikläda sig sin röda morgonrock direkt när han kom hem. Han hade fått stränga order om att behålla kläderna på och inte somna snarkande i soffan.  Han var duktig och löd order, vågade inget annat. Klockan 21.00 gick han in och la sig och hans snarkningarna hade inte en chans att höras till uterummet. Beror nog främst på att det var ett redigt kacklande på oss.
Nu ser vi fram emot nästa träff, tror en grillkväll när det blir varmare är på tapeten. Dricka rosé och grilla med dom här vännerna är aldrig fel.
Tack alla  ni som gjorde min kväll och jättetack för den fina blomman. Gustav tackar för kattgodiset Eva hade med sig, satt som en smäck.



Gårdagen blev en riktig slöochslappdag. Var nog fler än jag som var lite trötta efter tjejmiddagen. Jag hjälpte Emilie med Lillchippen och Carlos en stund på förmiddagen då hon hade ett ärende att uträtta.
Alessia och jag pussades, hon är inne i en pussfas nu. Pussar allt och alla, Carlos brukar vara ett favoritobjekt för henne ❤

I morse var jag på SATS 6.10, ville bara säga det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar