28 mars 2018

KattenGirafferOchSnapchat


Äntligen lite ledigt igen. Jobbat två nätter, två lugna nätter dessutom. Jag har fått sova i fred båda dagarna också. Gustav har varit förpassad till uterummet och jag har alltså sluppit blivit väckt femtielva gånger utav honom.
I dag vaknade jag första gången klockan 14.00, hade med andra ord sovit 6 timmar i ett kör. Kände mig utvilad för en gång skull när jag klev upp. Ovanligt.

Fem dagar ledigt nu, en ledighet som jag främst ska försöka kurera min eländiga magkatarr. I går lyckades jag äta lite pasta till middag. Illamåendet är värst, är inte det minsta hungrig och nyponsoppan och bananer är min räddning.
Hoppas jag klarar av träningen i morgonbitti, har inte tränat på nästan en vecka eftersom jag inte mår bra. Saknar den, tänk att jag skriver att jag saknar träningen....herregud, det trodde man väl inte om mig?

I morgon ska jag hämta Stella på förskolan, hon ringde till mig i morse vid 8.00 när hon satt och åt frukost. Hon saknade mormor sa hon, min lilla älskling ❤ hon blev nöjd att jag föreslog hämtning i morgon. Tror vi tar oss en tur in på Coop innan vi åker hem, hon pratar om något påskpyssel hon sett där.
Stella hade sagt till Emilie häromdagen att hon ville åka med mormor och titta på giraffer. Klart vi ska göra det men det får nog bli i sommar, giraffer växer varken på träd eller finns direkt i vårt närområde skulle jag tro.

 På fredag blir det fikatajm hos Anne innan dom drar i väg lååååååååååååångt bort på bröllopsresa.
Är inte det minsta avis....inte alls med fingrarna i kors.
Sen blir det väl lite måstegrejer som vanligt. Mamma måste få påfyllning i kyl och fruktfat, det får bli på lördag innan vi äter påskmiddag här hemma med alla mina 6 hjärtegull, eller 7 förresten, glömde Rudolf. 

Just ja! I natt skrattade vi på jobbet! Fatta!? Vi skrattade, har fanimig inte hänt dom senaste två åren. 
Men vi har alltid kul den enda natten på schemat vi jobbar tillsammans Johanna och jag. 
I natt skrattade vi bl. a åt en missuppfattning om snapchat....ja herregud så tokigt det kan bli när man är trött.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar