7 mars 2018

LEDIGMedRåge



Länge sen sist, hinner inte med någonting tycker jag.  Helgen har passerat för flera dagar sedan. Jag jobbade lördag, söndag och måndagnatt. Hade det ganska bra. Som ni vet så har jag slutat att skriva om arbetet eftersom det finns en del energitjuvar som tar åt sig och missuppfattar allt och lite till.
Skulle gärna vilja berätta massor men väljer alltså att avstå.
Avslutade arbetspasset i måndags med lönesamtal klockan 7.00. Dundrade med trötta ögon in på gruppledarens kontor, drämde näven i bordet och begärde 40000:-....skoja. Såklart jag inte gjorde, det blir väl som alltid några korvören mer i månaden.

Känns skönt att vara långledig och långt borta från jobbet som för den delen firade 5 år den 5 mars. Inget jag valde att fira, sov hela dagen eftersom jag jobbat natten innan.

Fast idag har jag varit på lyftteknik hela dagen. Lärt mig att lyfta rätt, använda portabla liften, fått tips hur man lättast hjälper den boende vid vändningar i sängen, tittat på olika förflyttningshjälpmedel och lite till. Inget nytt under solen så att säga. Kunde det mesta eftersom jag varit på ett antal likadana utbildningar. Men självklart bra med en uppfräschning. Nu gäller det bara att överföra det till handling, brukar vara bortglömt efter en vecka eller två och man hamnar i dom gamla vanliga rutinerna vilket är skitdumt.
Roligast var att träffa kollegorna under andra former, några från dagen och så Johanna förstås. Dom gör mig glada och de blev en del skratt när vi hängde och slängde i liftar och sängar vid dom praktiska övningarna.
Vid 12.00 klämde vi in oss i min trånga bil och lunchade "på stan" blev MaeThai och mumsig sushi.
Stannade till och tog varsin latte to go på Espresso House innan vi åkte ner till jobbet för andra halvlek av kursen.
Jag hade ont! Ont av att sitta en hel dag, jag måste vila emellanåt så ikväll blir det soffan extra tidigt.

Annars i veckan då? Helgen som är den vi väntat på ett helt år är äntligen här. Mellohelgen med allt var det innebär, kommer få sjukt kul som alltid. Blir inget bloggande alls det kommer inte hinnas med mellan bubblet och fjäderboan men på Instagram blir det säkert desto mer. Kika in där!

I morgon skall jag först träna på morgonen sen ska jag luncha med mina barn och lillfisan i Jakobsberg. Tänkte hänga med och hämta Stella också, har inte träffat henne sen i söndags....på tok för länge sedan. Facetajmade med henne nyss och det är det roligaste jag vet. Hon fyllde förresten 3,5 år i tisdags. Tänk att jag varit mormor lika länge!


 Här åker jag den portabla liften och jag klarade maxvikten med råge som tur var. Erbjöd Johanna att vi skulle köra ett tandemlyft men hon avböjde, fattar inte varför. Ner kommer man alltid!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar