20 mars 2018

HohoVåren?KomsiKomsi!


 Helgen över för denna gång. Detta firades storslaget med lite godsaker. Kan tillägga att vinet inte var  till mig utan till Erika och Rolf. Jag hade dessvärre ett jobb att sköta så kranvatten fick duga. Jättegott, verkligen jättegott. Gifte sig bra med prosciutton...för att inte tala om Taleggion, möms!

 Jobbhelgen gick för övrigt ganska skapligt. Var glad att det var lugnt på avdelningen och att jag slapp så mycket lyft. Men trots det hade jag fruktansvärt ont men det var bara att bita ihop. Det är det där med att vara upprätt och i rörelse hela tiden, det fungerar dåligt för mig och nackjäveln.
Jobbar min tuffa vecka nu, 6 nätter av 8. Fredag, lördag, söndag, måndag sova hela dagen, tisdag ledig sen jobb onsdag, torsdag och fredagnatt. Puh!
Min enda ledig kväll är i kväll men då såklart är det nattmöte. Känns inte direkt lockande men det är väl bara att ge sig i väg strax.


Idag satt jag på cykeln redan 6.45. Trampade på mot okänt mål och klev inte av förrän 8 km senare. Borde kommit till Kungsängen eller? I övrigt gick träningen bra, lite folk så där tidigt. Jag var färdigsvettad 1,5 timme senare och åkte hem för dusch och frukost.
Förra veckan tränade jag tre gånger denna blir det bara två. Hinner inte flera p.g.a. jobb. Sover hela veckan typ.  

Hämtade mitt lilla lyckopiller idag från förskolan. Det är så roligt och Stella blir så glad. Hon och en kompis var precis på väg ut på gården när jag kom. Stella ropade glatt och förvånat mojmoj och sa till sin kompis att det där är MIN mojmoj. Hon visste nog inte att jag skulle hämta henne därför blev hon förvånad.


❤❤❤

Blåste satan i dag. Veckohandlade på Willys och höll på att blåsa bort. 

  Testade en ny maträtt idag. Broccolibiffar från Jennys matblogg. Hjälp, vad goda dom blev! Plättlätta att göra med ingredienser som broccoli (nähä!?), Allerum lagrad riven ost, vitlök, ströbröd, chiliflakes, salt och peppar. Skjuss in i ugnen medans potatismoset tillreddes, sen var det bara att njuta. Räknade ut att varje biff blev 3 SP. Rudolf åt tre stycken och smaskade värre än vanligt, godkänt med andra ord.



Vårdagjämning idag och Gustav och jag myste på trappan i sirkalisa 30 sekunder innan vi började hacka tänder. Hur länge ska den här jäkla vintern pågå? Vi vill ha sol och värme ska det vara så himla svårt att förstå?

Och för er med hökögon så varar julen ända till påska. Men tro det eller ej, girlangen runt dörren är borta nu. Jag la in en arbetsorder och Rudolf fixade det per omgående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar