21 mars 2018

TibbleRuntVårILuften


Sov dåligt i natt, många tankar i skallen. Vaknade 5.45 och var i full färd med att bege mig till Sats när jag kom på att dom inte öppnade förräns 8.00 på onsdagar. Nästa gång jag vaknade var klockan 9.30 och huvudet dunkade. Har sällan ont i huvudet numera men ibland så blir jag påmind om att jag faktiskt har ett huvud.
Bestämde mig för att skippa träningen i dag. Mådde inget vidare.
Emilie messade kort därefter och frågade om jag kunde rycka ut till apoteket. Alessia var lite halvrisig, tänder på gång och det brukar vara lite jobbigt. Jag gillar att rycka ut och plötsligt var huvudvärken borta. När barnbarnen kallar kommer mormor like a skott ❤



















Handlade det jag skulle och lite till på apoteket. Sen tog vi oss en riktigt härlig långpromenad på 1,5 timme i solskenet. Carlos pinnade på så himla duktigt, han är världens bästa ❤



Va? Sitter du i mormors knä? Tur att man har stort knä så alla får plats, ja i alla fall nästan alla



Vi gick förbi den nya lekparken som ser ut att vara helt färdigställd vid Kungsängens IP. Där kommer jag och gullfisarna leka massor, ser fantastiskt fint ut med grillplats och massa roliga lekgrejer.
Messade kommunen på deras FB-sida och frågade när den skulle öppnas. Fick svar direkt att den invigs i samband med Kungsfesten den 26 maj. Ska vi behöva vänta så länge?


Lill-Chippen men nyanlända tänder i överkäken ❤❤❤ 

Jobb i natt och tre nätter framåt. Jippie! Väntar på att Lottovinsten ska slå in så jag kan säga upp mig. Fast kom på att jag spelar inte på Lotto så det kommer bli ganska svårt. Ett Trisslottsinköp vore kanske något. Skämt åsido, ser fram emot allt skoj jag kommer göra här framöver. Resor, hotellövernattningar, träff med bästa vännerna, barnbarnen, mina fyrbenta och såklart familjen. Då kommer jag nog överleva allt trist.

Nu ska vi äta en köttgryta som stått och puttrat sen 14.00, jävlar om köttbitarna är sega och hårda. Då blir jag sur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar