3 juni 2018

KortHelgMedVärmeSmärtaKalasLyckopiller



Helgen har varit i kortaste laget, beror såklart på att jag jobbade natten till lördagen och sov bort mer eller mindre halva dagen.
Hade så fruktansvärt ont i nacken under fredagsnatten det var något som hände kändes det som.  Tunga lyft en bidragande orsak förstås. Har fortfarande en hemsk värk, värre än vanligt och medicinerna hjälper inte. Känns ledsamt.

Lördagkvällen fixade Rudolf gott käk till oss. Han stack till nya Coop i Kungsängen och kom hem med färsk marulk. Sen stod han i köket och trollade med knäna medans jag låg på soffan och var ynkligare än vanligt. Gustav fick förstås också smaka fisken, som för övrigt var galet god.


Hade den här killen som våtvärmande omslag på magen. Vilken stil, kolla bakbenen!
Det har varit fortsatt extrem varmt och för första gången på länge gnällde jag en smula över vädret. Blev lite för hett när termometern höll sig runt 30 grader i skuggan. Skulle behövas ett skyfall i XL-format för att fräscha upp luft, människor, djur och gräsmattor lite. Kom en liten lätt skur vid 17.30-tiden i kväll och i samband med det värmeåska med blixtrar och dunder. Jag var rädd, gillar inte åskväder.




















 Idag firade vi Jogge som fyller år på tisdag. Men då flyger dom till Italien så det passade bättre med tårtkalas idag.
Alessia "Bulldozern" Gomez var inte still många sekunder. Sitta vid bordet för att sedan fortsätta att bestiga det var The grej of the day för lilla underbara fröken Gomez ❤


Hur ska jag klara mig utan mina lyckopiller i 10 långa dagar?
 ❤❤❤


Kvällens bonusbild blir den här. Ärligt snodd rakt av och utan lov från Erikas Instastory.


Trötta morföräldrar i bakgrunden tittar ömt på sitt lilla barnbarn som har energi likt ett smärre kärnkraftverk och ljusår från vad dom själva någonsin har haft. 

I morgon ska jag bara vila, hela dagen. Fast nu kom jag på att jag måste handla, hälsa på mamma, fylla på hennes fruktfat och kylskåp och sen jobb på kvällen. Borde nog sjukskriva mig om det fortsätter så här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar