7 juni 2018

ViHarDetBra


I natt har vi sovit gott Carlos och jag. Han har sovit tätt tätt intill mig hela natten. Han smaskar en del när han sover så jag får inte glömma att ta med mig mina öronproppar när vi åker hem till Kungsängen i kväll. Låter gulligt men lite ovant ljud för mig som annars brukar sova tillsammans med en blandning av ett X 2000-tåg och ett norrländskt sågverk.
Vi facetimade med lilla familjen i går, fast jag tror faktiskt att Carlos blev lite lessen. Han trodde nog att dom var utanför för han sprang till dörren och såg överlycklig ut. Viftade glatt med den lilla obefintliga svansen.
Stella pratade nonstop utan överdrift! Om allt hon gjort, flygplanet var tokigt, sängen var rolig (våningssäng), havet var varmt, glassen var god, Alessia var busig, visade sina flätor, demonstrerade bilstolen och mycket MYCKET mer. Hjälp vad hon är duktig på att prata ❤


Var på en rask morgonpromenad klockan 8.00 i morse tillsammans med inte fullt så taggad fralla. Han är nog inte van att trava på i spåret så tidigt och tittade på mig som om jag var från en annan planet.  Tog en bra stund att släpa runt på honom. Sen helt plötsligt ville han byta spår och hälsa på farmor och farfar. Lilla gulliga Carlos ❤ tänkte att en långrunda på morgonen är bättre eftersom det ska bli jättevarmt i dag och då är det inte bra för honom att promenera, det blir alldeles för jobbigt med andningen. Livsfarligt för honom och alla andra trubbnosar.

Gillar när jag får pedagogiska instruktioner! Och tro det eller ej, jag fick på en Beck-film när vi gick och la oss i går kväll. Visade sig en bit in i filmen att det inte var en utav dom senaste som jag trodde. Gör ett nytt försök i kväll.

Hemma har vi ju inte till Stellas stora förvåning vare sig Netflix, Viaplay eller C More. Fast kanske har vi Viaplay om jag tänker efter?


Carlos och jag har gjort matlista för kommande vecka.


Nya kaffemaskinen behövdes det också pedagogiska instruktioner till. Visade sig vara enkelt och jag har druckit många koppar gott kaffe hittills.  Lite liknande handhavande som med våran Jura så där var jag inte helt upp i det blå som tur var. 

Nu ska vi strax åka hem till Gustav. I dag får jag inte glömma att åka till Coop i Brunna Park där Fästingbussen är parkerad mellan 15-19. Det är dags för min andra TBE-spruta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar