6 juni 2018

Ledig!


Efter två jobbnätter med blandat innehåll ser jag nu fram emot 10 dagars ledighet. 10 dagar tillsammans med min lilla Carlos ❤
Igår mjukstartade vi med lite umgänge från lunchtid tills det var dags för mig att åka och jobba. Som tur var så kom Erika efter jobbet vid 23-tiden och rastade och sov med honom.
Vi gick en promenad ner till Upplands-Bro Gymnasiet där det var studentfirande. Satte oss under ett träd i skuggan och tittade på festligheterna. Carlos gillade det han bjöds på, låg med utsträckta bakben och bara njöt utav musik och folkliv. Sen traskade vi hem och skedade i soffan en stund innan det var dags att ge sig hemåt och brassa middag för att sedan återigen åka tillbaka till Kungsängen och lämna lilla fisen ensam när jag åkte och jobbade. Men som sagt Erika kom ju senare och då stod glädjen högt i tak.


Den här lilla stjärnan ❤ fyller 3 år och 9 månader just idag. Dessvärre är hon på tok för långt borta för en grattisbamsemormorskram. Emilie messade vid 3.00 i natt att dom var framme i den hyrda lägenheten någonstans i södra Italien (vet inte riktigt vart) Bilresan från Rom hade tagit sina timmar men jag tror säkert att det hade funnits mycket fint att titta på under resans gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar