10 juni 2018

ViFryserInte

Godmorgon söndag!
Vilken värme vi har...fortfarande. Idag ska det enligt Herr Kondrup på Nyhetsmorgon bli uppemot 30 grader. Jag gillar värme men nu börja det kännas lite väl jobbigt. Tycker synd om djuren. Varken Gustav eller Carlos orkar knappt någonting. Gustav bara ligger i skuggan och ser matt ut stackarn. Byter vattnet i deras vattenskålar flera gånger om dagen så det ska vara svalt och gott.
Dom bryr sig inte om varandra nämnvärt heller, bara blänger lite emellanåt.
I går höll vi oss ute på gräsmattan i skuggan hela dagen. Vi har för vana att gå en långpromenad i spåret det första vi gör när vi vaknar. Då är det fortfarande hyfsat svalt. 
Sen räcker det med lite pink i buskarna eller kanske en liten kort och framför allt stilla promenad i skuggan på dagen. På kvällen när vi åker hem till Kungsängen för att sova tar vi oss en längre promenad igen när förhoppningsvis temperaturen har sjunkit lite.
Han är en väldigt enkel kille att ta hand om. Nöjd med det mesta och älskar att sova. Först upp i sängen på kvällarna är han.

Man orkar knappt äta i värmen. Igår ville Rudolf grilla (som alltid) och hade sagt till Niclas att komma över på middag eftersom han alltid är så snäll och hjälper till med rivning av båthuset inför sjösättningen och mycket annan ovärderlig hjälp förstås. Brukar kalla honom "våran lilla polack"
Grillsäsongen har knappt börjat, även fast vi grillar typ jämt,  och jag känner mig redan halvless på kött speciellt när det är varmt. Ett riktigt I-landsproblem förstås.
Då var han så rar min lilla make att han åkte och köpte sushi till mig, det är min perfekta sommarmat. Sushi, filmjölk eller sallader säger jag inte nej till när det är stekhett ute. 


Vid 20.00 var jag så trött att vi åkte hemåt. Gick en pinkpromenad för att sedan hoppa i säng direkt.
Är inte så tokigt det där med TV i sovrummet, Netflix och C More. Har börjat tittat på den svensk/danska serien Gråzon och shit vad bra den är, lite läskig men väldigt spännande. 
Dom första två avsnitten såg jag i förrgår och i går plöjde den franska tröttmössan och jag 4 avsnitt på raken. I kväll blir det dom sista om vi orkar. 


Carlos älskar att vara ute i solen.  Medans jag sitter här vid köksbordet och bloggar har han hittat en strimma sol på framsidan. Men han kommer in med jämna mellanrum för att kolla att jag är kvar. Liiite orolig att bli lämnad är han ändå, lillfisen.



Fick två underbara bilder från Emilie i går kväll. Alessias 1-årsdag firades med fruktsallad och glass.
Så himla fina bilder på mina små lyckopiller ❤❤❤ saknar hela bunten.


Är inte gubben i bakgrunden i röd tröja en dubbelgångare av Micke???


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar