18 december 2018

NisseBusOchIngrid



Söndagen tillbringades med den här diamanten. Istället för att åka med sin familj hem efter våran lilla tillställning på lördagskvällen hade hon och jag planerat att hon skulle sova hos oss.  Är så mysigt att få rå om henne ett helt dygn, trots att jag inte kan sova när hon är här. Fattar inte, jag kan verkligen inte somna när jag ligger bredvid henne. Tittade på klockan sista gången vid 4.45 sen somnade jag nog i alla fall för att sedan bli väckt av Gustav vid 6.00. Men sen somnade jag om och blev väckt strax efter 9.00 utav Stella som ville gå upp och kolla om Nisse hade busat något.



Såklart hade Nisse busat! Toarullarna hade han ritat på och på Stellas tandborste satt det godisnappar. Stella var överförtjust!



Vi hade egentligen planerat att åka till Wenngarn och hälsa på getterna och äta våffelbuffé. Men helt plötsligt kom vi på att det fanns så mycket annat skoj att göra hemma istället. Som t.ex baka en tigerkaka.


Och leka med playmobil, som hon älskar detta playmobil. Sen ville hon duscha också. Det vill hon alltid när hon är här. Jag satt på toalocket medans hon öste, hällde och tvättade kaklet en halvtimme undefär.


Lite sugen på sitt pepparkakshjärta.........Vi klädde faktiskt inte på oss på hela dagen.  Stella myste i sitt nattlinne och jag behöll mina myskläder på hela dagen. Skön slappsöndag! 
Men innan barnets föräldrar kom för att hämta sin lilla telning blev det fart. Av med nattlinne och på med kläderna.


I natt hade Nisse busat igen! Duktig Nisse som fixat ett eget pepparkakshjärta och hängt upp i gardinen. Pyntat med kex, makaroner, salta pinnar och godis. Skickade en bild till Emilie och Stella hade skrattat got åt Nisses bus.


Igår eftermiddag var det dags för Ingrids och min årliga julshopping. I år valde vi att shoppa i grannkommunen. En tur in på Ikea vidare till Outlet och Jakobsbergs centrum för att avsluta med sushimiddag. Vi blev väldigt förvånade att det inte var några andra julshoppare ute. Det var så lugnt, inga kassaköer och inte ens fullt på parkeringarna. Vår teori var att det är dagarna före både barnbidrag och lön. Folk hade väl tomt på kontot helt enkelt.

Nu ska jag strax bege mig till Emilie, vi ska till MoS, Mall of Scandinavia...Fick förfrågan av Emilie igår om jag ville hänga med och visst jag är inte omöjlig. Åker aldrig någonsin till MoS själv, det har jag gjort en gång och gick vilse. Hittade varken ut eller in eller bilen. Det är FÖR stort för en yr höna som jag. Men med Emilie som sällskap känner jag mig trygg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar