11 december 2018

OfrivilligFrånvaro



Har varit osynlig under helgen som nyss passerat. Beror på att Herr Magsjuka knackade på helt utan förvarning. Magsjuka har ju för vana att överraska som en blixt från klar himmel. Från att vara helt ok till nästa minut hänga med skallen över toastolen...i drygt ett dygn. Fy farao!
Det blev alltså inget arbete för mig under helgen utan en lång trist helg mer eller mindre sängliggande med risk för liggsår.

Idag mår jag bra men penicillinet jag ätit i fem dagar för öroninflammationen mår jag allt annat än bra av. Mår illa och har ingen större matlust, typiska biverkningar tydligen.
Örat är inte bra för den delen heller, har fortfarande lite ont och hörseln är inte helt hundra den heller. Blir nog en till pc-kur är jag rädd för.

Idag var jag i alla fall till lilla mamma. Handlade med mig det vanliga, vindruvor, persimoner, en mjölk och två bullar. Hon var trött idag och orkade bara sitta uppe en halvtimme medans vi fikade, eller jag fikade inte eftersom kaffesuget inte har kommit tillbaka ännu.

På eftermiddagen kom tre trallande jäntor på efterlängtat besök. Nu skulle här pyntas pepparkakshus, jippie! Stella var supertaggad och Alessia likaså, första gången för henne. Godiset var spännande, in i munnen och ut lika fort. Inget gott alls med andra ord.

Lite bilder från "kaoset" kommer här:



Min absoluta favoritbild! 
 Alessia! 



Storasyrrans blick........!
 

Det hanns med att rita lite också.....
 

...och hälsa på Nisse-Liten som såklart inte var hemma. Stella knackade på dörren flera gånger men icke. Endera hade han somnat eller så hade han gått ut utan skor för dom stod kvar vid stegen.
Stella tyckte det var mycket spännande speciellt eftersom Nisse idag hade tagit fram utegrillen och grillade minimarshmallows. Han är busig den där lilla Nissen ❤


Oooops, klockan snart 01.30 kanske vore på sin plats att sova lite. Har nyss avslutat ett spontant pepparkaksbak. Fick myror i rumpan när både tv´n och internet helt plötsligt la av vid 20.00-tiden.
Tisdag i morgon, glöm inte det!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar