17 december 2018

ViÅtOchDrack


Måndag hela dagen idag och en vecka kvar till julafton. Har visst snöat i natt, jippie! Lägg sen till 3 minus på det så är det nära till glädjefnatt för undertecknad. Ni känner ju mig vid det här laget.

Helgen som nyss passerat har varit väldigt bra.  Har roat mig med att umgås med dom jag gillar mest, nämligen familjen och bästa vännerna. Kan aldrig gå fel liksom!

I lördags ställde vi till med den årliga Glöggminglet. Fast som förra året bytte vi ut glöggen mot goda rödviner från Piemonte, är faen så mycket godare än glögg.
Även det traditionella glöggtilltugget byttes ut mot italienska charkuterier, hyfsat illaluktande ostar, kex, melon, kycklingspett, caprese, grissini, bröd, pizzaslicar m.m. Blev alltså en ren och skär Italiensk vinkväll.
Samma gamla meny som alltid hos oss och upplagt på samma gamla Rudolfplankor. Ni har sett det förut på otagliga bilder. Nytt för i år var att det även serverades en pastasallad. Jogge hade fixat en supergod sallad åt oss och desserten stod Emilie för pepparkakscheesecake.



Dukat och klart för 16 glada vuxna och 2 taggade barn.


Kan tyckas som tjatig bild, men det var det här som sköljdes ner i våra magar tillsammans med goda viner. 


Men hallå?! Chevrepizza! Här före gräddning och den ska sedan toppas med ruccola.....så jäkla gott!
Älskar chevre!


Emilies pepparkakscheesecake, gott som allt annat hon bjuder på. 





















Alla fick inte plats på bild, hittade inte vidvinkelobjektivet till Iphonen. Men ni ser väl vilket glatt gäng? Här vilade inga ledsamheter alls. Vi trivdes tillsammans ❤


Blev överöst med finfina gåvor från alla gäster. Det var äppelglögg och pepparkakscrumble i fin presentförpackning, dofttassels från Rituals, julskiva med Carola, korkförslutare i lyxvariant, Annepysslad jättefin (fullkomligt meningslös enligt Torbjörn) blomsterlåda med belysning, julpynt och hyacint i chokladboll, vin med tillhörande vinspel och så en glitterteckning från Stella.
Kan ha glömt något...

Hjälp, vad bortskämd jag blev, snudd på pinsamt! Tack alla för presenter och för att ni kom och förgyllde vår lördag ❤ det gör vi om nästa år.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar