20 december 2018

AlltToppenSnartJul



Dags för ett livstecken från eran lilla favoritbloggare.  Nu när Bianca Ingrosso har slutat bloggat kanske jag får några fler följare?! Eller nääää, tror inte det va?
Gårdagen ägnades till att frysa och umgås med min favoritfransos. Vi hann med mycket bl.a två mikropromenader i kylan och det var väl kanske inte dom längsta pinkpromenaderna vi varit på. Frallan var djupt fokuserad och visste vad han behövde uträtta sen var det helomvändning och snabbt tillbaka in i värmen igen. Varken han eller jag gillar att frysa.

Väl inne igen så slog vi in julklappar, provslickade på pepparkakorna i fönstret för att sedan försöka få till ett fint julkort. Tomteluvan vägrade han att sätta på sig, där gick gränsen!





Nisse-Bus fortsätter att busa. I morse när kom jag hem från jobbet var pepparkakshuset allt annat än sig likt.  Alla tomtar hade flyttat till fruktskålen och frukten hade flyttat till pepparkakshuset.
Tog en bild och skickade till Emilie så hon kunde visa Stella.
Hon tycker det är jättespännande med allt bus Nisse åstadkommer.



I morse när jag skulle gå hem från jobbet så stod självaste Tomtemor och delade ut julklappar till sina anställda.
Blev jätteglad för julklappen, gillar när man får välja sin julklapp själv från Get my gift.


I tisdagskväll följde jag med Emilie till MoS. Var lika folktomt där som dagen innan i Jakobsberg.
Hittade den perfekta klänningen i Michael Kors skyltfönster, den här skulle sitta som en smäck på Anne när vi går på Melodifestivalfinalen senare fram i vår. Över lag så var det väldigt mycket paljettkläder i butikerna. Är det paljettsäsong nu tro? Just ja, det vankas nyår, då ska man tydligen glittra och glimma som en discokula. Men behöver man verkligen paljetter för att glittra och glimma?

Middag på ingång, hemstampat potatismos och stekt falukorv. Favoritkäk!
Jobb i natt igen, jag trivs fantastiskt bra! Mycket mer att göra än på förra stället men hellre det, tiden går fort. Underbara kollegor allihopa och här finns det inte plats för skitsnack och annat tjafs. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar