14 december 2018

SorgGlädjeTårarSkratt


Vi tog ett fint, vackert, ljust, varmt men ack så fruktansvärt sorgligt farväl av Catta igår. Så mycket tårar ❤  En begravning i ett fint litet kapell i Bålsta. Det var ingen präst som talade och inga psalmer sjöngs.
Istället spelades vackra "Cattalåtar" och en kvinna pratade lite kort och värdigt om Cattas liv. Som avslut spelades "You´ll Be In My Heart" med Phil Collins ❤


Jobbade en singelnatt i natt. Så här i efterhand hade det nog varit bäst om jag tagit ledigt. Hade svårt att tänka på annat än Catta och begravningen. Var dessutom extremt trött efter den mentala  urladdning som en begravning medför.


Gårdagens sorg byttes idag snabbt till välbehövlig glädje. Luciafirande på Alessia och Stellas förskola och jag var där, såklart. Vill inte missa en centimeter av deras uppväxt, dom är mitt allt ❤
Stellas avdelning med väldigt många barn lussade för en mer än proppfull matsal fylld med  förväntansfulla föräldrar och släktingar. Oj, vad duktiga dom var. Drog av dom sedvanliga luciasångerna med kraft, glädje och stor entusiasm. Avslutade med "We Wish You a Merry Christmas" och önskade God Jul i korus. Blev lite blött i ögonen i dag med, men till skillnad från igår var det idag istället av tacksamhet och glädje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar