25 december 2016

Julafton2016


God fortsättning på er så här på juldagen. Vi hade en mysig julafton hemma hos familjen Gomez-Pettersson. Stella var i sitt esse trots lite sömnbrist och envis hosta. Hon var så glad när alla hennes beundrare var på plats samtidigt. Bortskämd med kärlek!


Gustav vaktar som alltid våran julgran tillsammans med grisen, bocken och bocken.


Om det nu inte var direkt några julklappar under vår gran så var det desto fler under Emilies. 
Typ halva vardagsrummet. Men så var vi också 11 personer som firade julen tillsammans. Och som tur var så är det förstås barnen som dom flesta paketen var till. Stella fick så många så hon till slut började dela ut några oöppnade till bl.a sin mor. Höll i paketet, läste noga "God Jul mamma" och överräckte paketet till Emilie. Så himla gulligt!



Lilla Carlos fick förstå också finfina paket.  
Ett nytt tuggben, en burk med godis och ett Hurtta regntäcke fick han utav mig.


 Pippi Långstrumpklänning, Mimmi och Musse Pigg var några av klapparna Stella utbrast "whaooooo" när hon öppnade. 


Jag hade köpt en liten kabinväska med Bamse på till henne. Tänkte att den kan vara bra när dom åker till Italien på somrarna eller när hon ska sova hos oss eller farmor.  Det var det första paketet hon öppnade och jag tror det var en succé. För efter det så packade hon ner varenda julklapp i väskan varefter hon öppnade. Alla fick givetvis inte plats. Sen satte hon på sig skorna, tog på sig solglasögonen vinkade hej då och sa att hon skulle till jobbet när hon drog i väg med väskan bakom sig. För säkerhets skull stannade hon till i hallen och speglade sig lite också.



 Carlos får godis!



 

Det är en ynnest att ha så många runt omkring sig som inget hellre vill än ta hand och överösa Stella med kärlek. 
Farmor, farfar, faster Paola, kusinerna Evelyn och Stephanie, moster Erika, mormor och morfar.
Så mycket kärlek till detta lilla barn från oss alla!




Röriga, halvdåliga, gryniga bilder, skyller på dåligt ljus och halvkass mobil.  Nu väntar vi på lilla familjen, vi ska äta julmiddag här om en stund. Längtar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar