1 december 2016

SpyGröntOchPitBulls


Idag har jag haft en förhållandevis bra dag. Fanns dessvärre inget utrymme för vila. Jag har uträttat ärenden såsom kattmatinköp hos veterinären, glögginköp, klädinköp till Stella, sjukhusbesök, lite viktiga telefonsamtal, köer på motorvägen för att sedan avsluta alla måsten med kärlek, pussar och lek hos Stella och Carlos. Lilla fantastiska barn! Hon tog emot mig iklädd som alltid bara i blöja och sen ville hon prova nya jackan och byxorna från Name It som jag fyndade i Bålsta Centrum. Passade perfekt som tur var och hon var så fin. Allt klär en skönhet heter det visst.


Hissen på Jakobsbergs Sjukhus.....finner inga ord om färgvalet. Den som bestämde den färgen måste endera vara helt blind, färgblind eller helt enkelt bara dum i huvudet. Migränvarning är det i alla fall. Hemskt!


Tänk att jag fått en alldeles egen adventskalender!  24 olika tepåsar och den första smakade väldigt gott så här på kvällskvisten i min ensamhet. Fortsättning följer i 23 dagar till. Tack Anne, du är en snäll vän som skämmer bort mig.


 Stellas nya jacka och byxor

 

Träffade den här pitbullen....haha, som var på besök hos Carlos. Han heter Ninjo (osäker på stavningen) och är Carlos kusin. Liten pluttkille på 2 kilo men väldigt charmig och söt. Carlos ser ut som en jätte bredvid honom.

Snart läggdags, få se om X 2000-tåget är igång därinne i sovrummet. Just nu verkar det väldigt tyst. Lokföraren har kanske rast och äter äggmackor och dricker kaffe. Det gör säkert alla lokförare.

I morgon ny dag. Den ska ägnas åt sushilunch, Erikamys och vila med STORA bokstäver. Det vankas jobbhelg och då måste kropp och framförallt knopp vara maximalt utvilad.

Fast jag har kompledigt på lördag, Ingrid och jag ska göra stan. Längtar så att få en heldag med denna underbara kvinna. Vi har skoj ihop!

En sak är roligt, i dag har jag hittills haft ca 400 sidvisningar på bloggen. Misstänker att det är just rubriken "Gnäll" i mitt tidigare inlägg som lockar. Ni gillar alltså mitt eviga gnällande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar