18 juli 2017

BröllopetNärmarSig

Efter helgens minst sagt halvtråkiga jobb så var det i gårkväll skönt att få fokusera på något annat, fasen så mycket roligare.
Har i och för sig varit fokuserad på detta sen i oktober förra året men det är först nu som det börjar kännas lite halvläskigt och stressigt.
Bara 18 dagar kvar till Anne och Torbjörns bröllop där jag !?! då har fått den stora äran att vara en utav toastmadamerna. Känns skönt att ha Beate att luta sig mot, vill ju inte på något sett göra bort mig, bli pinsam eller glömma bort någon viktig talare. Grubblar massor..kommer jag verkligen greja detta?

I går kväll hade vi en liten mysig träff för att checka av läget med allt var det innebär. Vi hade Beate med oss på Facetime från Oslo men trots det är jag mer än glad att jag hinner träffa henne veckan innan bröllopet för att finslipa dom sista detaljerna.
Tur att brudtärnan Sussie och bruden själv har full koll, känns tryggt.

Anne bjussade på räkbomb, det obligatoriska bubblet som smakade magiskt gott som alltid.


När vi ansåg oss färdigplanerade så tog vi plats i Annes otroligt mysiga bar som ligger granne med garaget. Vi tittade på Mamma Miafilmen som förstås är en stor favorit för oss alla och Anne dukade upp mera bubbel och lättätna frukter.


Gosefisen Lotta var också med. Är det tjejkväll så är det.  Försökte förhandla mig till att vara hundvakt istället för toastmadame på bröllopet men se det gick inte det blivande brudparet med på alls.

Kvällen avslutades runt midnatt då jag blev hämtad så snällt av Jogge. Nu räknar vi ner till bröllopet och jag har massor att göra...........fast jag vet att jag kommer fixa det, har ju semester snart. 
Bra kväll blev det i alla fall, mer sådana tack. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar