7 juli 2017

VackraWenngarnIgenDå


En utav veckans utflykter var naturligtvis till Wenngarn. Stella gillar Wenngarn och vill ofta åka dit. Jag älskar också stället och jag kanske kan tyckas lite tjatig om alla dessa Wenngarnsinlägg. Men det är mysigt! Speciellt nu på sommaren. Är man dessutom dryga två år så är ett par getter och deras bebisar samt tre grisar fullkomligt tillräckligt för att få en spännande dag. Skulle sen en utav grisarna råka kissa också så är lyckan fullkomlig!
Finns ett gäng islandshästar också men dom står lite på undantag när dom inte är ute på turridning. Men vi vet naturligtvis vart dom står så ibland går vi dit och hälsar på dom.
En annan toppensak med Wenngarn är att hundar är välkomna typ överallt. Det underlättar massor för hundägarna såklart.
Förra veckan fikade vi på Slottet och häromdagen på Bageriet och Carlos var med på båda, mysigt.
Sen finns det en liten lekpark också som vi brukar gunga oss trötta i.
Jag rekommenderar verkligen ett besök på Wenngarns Bageri, finns inget bättre. Öppet alla dagar utom måndagar. Maria och Christer som driver bageriet är fantastiska på alla sätt och vis. För att inte tala om deras bakverk, smörgåsar och allt annat gott.

Vackra Wenngarn



Hur söta är inte dom här då?


Vi åkte tåg, Stella var lokförare och jag passagerare


❤❤❤ Kärlek ❤❤❤ 


På kvällen hjälpte jag Emilie med alla barnen. Pappa Jogge blev sjuk och behövde uppsöka sjukhus. Som tur var så är han hemma igen och mår i alla fall lite bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar