13 juli 2017

InteSåMycket

Hallå!
Sista dagen på långledigheten, i morgon är det jobb igen hela helgen. Nacken är allt annat än bra men jag kommer prova en natt och se hur det funkar. Inget vidare med nackspärr från ögonbrynshöjd och ner i axlarna.  I dag har den varit värre igen, tyckte jag var så bra häromdagen.
Idag på förmiddagen kom Stella, Alessia, Carlos och deras mamma på besök en stund. Jogge jobbade idag och Stella ville hälsa på mormor.
Hon berättade glatt att hon tyckte Kålgården var jättekul och att hon minsann fått smaka pappas kålad han vunnit. Hon hade med sig en chokladkaka som hon bjussade oss på. "Kålad är min bästa vän".
Haha, vad gulligt sagt! Kålad = choklad, Kålgården = Kolmården, blod-näs = näsblod. Härligt med barnspråk.


Vi blåste lite blåsbubblor och lekte i lekstugan innan det var dags för mig att åka till Bålsta på en trevlig liten lunchdate med två föredetta kollegor. Kul att vi håller kontakten och skönt att få prata av sig med vettigt folk. Ont om sådant dessvärre.


I går var vi förresten på världens bästa bageri och åt frulle. Rudolf hade ett snabbt ärende dit och frågade om jag skulle hänga med. Wenngarn tackar jag sällan nej till.


Lillkillen som verkar ha hämtat sig från senaste kattslagsmålet. Lite försiktig och stel fortfarande men huvudsaken är att inte såren är inflammerade. I går åt han ett helt paket kokt torsk, lite tröst måste han få. Han älskar kokt torsk.


I går roade jag mig att återigen åka hiss. Denna gången behöll jag solglasögonen på och för att i alla fall försöka se lite lagom cool ut. Gick sådär va?

Annars så har jag mest varit ganska ofokuserad idag och haft tankarna hos en nära vän som dessvärre idag har genomgått något som man inte önskar någon. Skönt att på eftermiddagen få det där efterlängtade messet från vännens sambo om att allt hade gått bra.  Tänker på dig ❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar