9 juli 2017

UppOchNerAjOchOnt

Söndag idag och jag försöker på allvar inte göra något alls, bara vila. Nacken är allt annat än bra och sen huvudvärk på det gör att jag håller på att bli galen. Var hos kiropraktikern i går igen. Han är lite oroad och tycker att det skulle släppa snart. Har nu haft ont i snart två månader och jag börjar undra om det kan ha något med min gamla nackskada jag fick för jättelänge sedan, när jag bara var 20 och vi krockade med bilen. Gick sjukskriven i ett år och har sedan dess haft lite känningar då och då.
Kommer i alla fall försöka få en läkartid den här veckan, wish me luck, med denna vårdcentral vi tillhör.

Men jag försöker såklart att hålla upp humöret ändå och då är det bästa sättet att umgås med mina små hjärtan.
Häromdagen var vi på utflykt till Bögs Gård (vilket jäkla namn?!) Hade läst att det var en s.k öppen bondgård med en massa djur som man fick titta på och klappa. Stella älskar djur och det behövs inte så mycket mer för att roa en knappa treåring ett par timmar.


Innan vi åkte var det en del som skulle packas ut i bilen. 
Stella var toktaggad! Ryggsäck, solglasögon, Alice i babydockskyddet och Carlos. Alla skulle med.



Vi hälsade på kossorna, kalvar, getter, hönor och en kanin. Grisarna såg vi aldrig och Stella var mest imponerad över all dessa nappar som barnen lämnat till kaninerna. 
Var inte så jätteimponerad av gården. Tyckte det var lite dålig ordning och droppen var när vi skulle gå och äta lunch på det närliggande cafeét som visade sig vara stängt.
Semesterstängt?! Nu?! Riktigt dåligt. Speciellt då det på deras hemsida stod att det skulle vara öppet.
Sånt gör mig irriterad. Emilie googlade snabbt fram ett annat ställe med bara 11 minuters körning.


Vi åkte till Edsbergs Slottspark där vi fikade på mysiga Café Brygghuset. Stella åt mumsiga pannkakor och Emilie och jag tog varsin räkmacka.



Efter fikat så gick vi längs strandpromenaden och tittade på alla fåglar. Carlos passade på att ta ett svalkande tassbad medans vi andra hade full sjå att kryssa mellan allt fågelbajs. Huvudsaken var att Stella var nöjd och det var hon. Hon var som alltid på ett strålande humör lilla gullungen ❤


Den här då ❤❤❤
Denna lilla söta, ljuvliga, nöjda minimänniskan som redan har hunnit bli 1 månad just idag.
Galet fort det går. Snodde bilden från Emilies Instagram.
Längtar efter mina barnbarn varje sekund, är det normalt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar