22 juli 2017

JohnBlund?!



Efter två nätters arbete så tog det stopp. Tredje och sista natten innan jag kliver på min fyra veckors semester fick bli en karensdag. Hälsan går före arbetet, något som jag inte brytt mig om så mycket tidigare. Men i min ålder är det nog något man bör tänka på.
Ringde vårdcentralen i hopp om att få en akut läkartid men tydligen så finns det inte längre några läkare på dessa vårdcentraler, i alla fall sommartid, och därmed ej heller några akuta tider till halta och lytta.
Fick istället en tid nästa måndag. Få se vad det kommer att ge. Som tur är fungerar Alvedon och Ipren hyfsat mot värken och jag kommer ta det lugnt nu denna första semestervecka.

Så nu sitter jag här ensam i mörkret mitt i natten och kan inte sova. Beror dels på att jag sov ända till 15.30 idag och sen går hjärnan i spinn också. Har lite att tänka på men tror det mesta är under kontroll.
I morgon blir en slödag för mig för att sedan orka gå båtvakt mellan 22-05. Rudolf däremot tokjobbar med uterummet, idag la han ner jobbet vid 23-tiden. Han sliter ut sig stackarn. Men det blir fantastiskt fint och snart är det bara målningen och lite småfix kvar. Väntar fortfarande att muraren ska dyka upp och mura upp en längre skorsten på våran utegrill så vi kan använda den i framtiden också. Vi grillar ju jämt!

På söndag ska vi ha kalas för Gustav som fyller 12 år. Blir lite enkelt att äta, räkor till Gustav förstås. Tror jag satsar på glass i stället för tårta eller vi får se förresten.  Sugen på Pavlova men vet inte om jag har någon lust eller ork att göra en.
Sen har jag lovat Stella att vi ska ha "visko" eller disko som hon menar. Håller som bäst på att fixa en Spotifylista med hoppochdansvänlig musik som jag hoppas hon gillar.

Måste hinna till mamma också på söndag eftersom vi tidigt på måndag åker till vackra Skåne, Österlen och Kivik några dagar för att hälsa på bästa vännerna Eva och Åke och inte att förglömma äta kalaskäk i världsklass på deras restaurang. Har redan tittat igenom menyn  http://www.evapatorget.se/#Menykvall och bestämt vad jag ska äta dom tre kvällarna vi kommer vara där.  Moules Frites är ett måste! Är ganska säker på att det kommer dyka upp en massa matbilder i mitt Instagramflöde, haha.
Tror jag kommer bli bra i nacken bara att få komma bort lite och inte ha något trist jobb att tänka på. Det gäller bara att kunna koppla bort arbetet och verkligen gå in i ett skönt semestermood. Ska göra mitt yttersta i alla fall.
Vi avslutar min första och Rudolf sista semesterhelg med tre dagar på Öland. Längtar till nästa lördag då vi ska se GES, Glenmark Eriksson och Strömstedt i Borgholms Slottsruin.

Blev lite knas i våran semesterplanering, fick bara en vecka tillsammans. Men det gör inte så mycket, sånt som händer när jobbet har semesterstängt och vi har semesterperioder som ska följas.

Nu ska jag göra ett nytt försök. Hör att både Rudolf och Gustav snarka i otakt i sängen. Bra att proppa in öronpropparna och försöka igen då.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar