9 december 2017

JulbordSåMycketBättreLedig



Snart dags för sängen. Är trött, behagligt mätt, nöjd och har ont. Nattens arbete gick ganska bra. Och vid det här laget vet ni att jag har ständig smärta så jag kan sluta tjata om det. Tröttsamt.
Hade bra hjälp av min kollega på den andra avdelningen, en toppentjej som hjälpte mig när det var lite oroligt och rörigt.
Var skönt att krypa i säng i morse, somnade omgående och sov till alarmet ringde vid 12.00. Efter en snabbdusch, en kopp kaffe och påfyllning av smärtstillande åkte vi upp till "Galoppen" och Bro Park Krog för att äta julbord.
Första gånger vi var på området. Julbordet var galet bra! Jag som är långt i från någon superdiggare av julmat blev förvånad men framförallt glad när jag såg att det fanns många alternativa grönsaksrätter som alla visade sig vara fantastiskt goda.
Personalen var genomtrevliga, tillmötesgående och kunde verkligen sin sak. Gillar när serveringspersonalen har full koll på allt. Maten var grym och jag ger helt klart Bro Park fem solar av fem möjliga. Billigt var det också om man jämför med andra julbord, endast 425:-. Mer än prisvärt!






Vi passade på att fira 28-årig bröllopsdag. Heter visst masonitbröllop enligt google. 


Bara vegetariskt på min andra tallrik. Rödbetor med chevreost....maj gadd! 
Pillade för säkerhets skull bort valnötterna.



Givetvis åt vi smakrika goda ostar också innan desserttallriken och det goda kaffet, men det glömde jag att föreviga.

Såg ni Så mycket bättre i kväll? Som alltid var det ett toppenprogram och det var nog flera än jag som blev berörda.

Nu är det strax godnatt. I morgon väntar främst återhämtning men även ett eventuellt besök på en närliggande julmarknad med Stella, Alessia och hennes päron. Skulle behöva kvista över till Bålsta innan för att köpa en julklapp innan den tar slut. Få se om jag hinner/orkar. Vidare måste vi fortsätta vårt pimpande av uterummet. Tavlor och lite annat ska upp på väggarna. Vill ha det klart i morgon för kommande vecka kommer Rudolf inte hinna med på kvällarna.
Skulle vara kul om det mesta är färdigfixat inför nästa lördags årliga, återkommande, populära och vida kända glöggtjohej. Eller glögg och glögg? Tror det blir mer fokus på dom italienska rödvinerna än sliskig söt glögg. Rödvin och antipasto, finns inget godare.
Är ganska säker på att ni kommer få ett reportage om detta nästa söndag. Ni känner väl mig vid det här laget?








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar