15 december 2017

LillZlatanIsInDaHouse



Godkväll i slott och kojor!
I kväll har jag en liten nattgäst igen. En liten gäst som ringde redan på förmiddagen och frågade om hon fick sova hos mig.
Passade mer än utmärkt eftersom jag annars skulle vara helt solokvist då Rudolf är på Wenngarn för det sista julbordet som någonsin kommer vara där. Han hade ingen lust att närvara först hette det, men sen  tyckte han det skulle vara kul att snacka lite med sina arbetskompisar (dom få som är kvar) innan han tackar för sig och överger Wenngarn. Som alltid får dom sova över på hotellet också, hoppas han kommer hem skaplig tid i morgon för vi har en del att stå i.
Emilie har hjälpt mig med en del, det var snällt. Men herregud det är ingen nobelmiddag direkt vi har bjudit in till.
Lite matnyttigt,  lite gott i glasen, lite glögg, prat, umgänge och skratt. Kan inte bli bättre!

När Stella kom hade för säkerhets skull fyra väskor med sig. En liten baglady allaredan med andra ord. Ryggsäck, handväska, liten axelremsväska och en tygkasse. Vad månde bliva av denna dam tro?

Hon klädde julgranen, just glittret var det viktigaste. Julgranskulorna hamnade på samma gren längst ner. Halmbocken, halmgrisen och tomten fick ligga ner och sova under granen.

Dagens middag var våffla. Våffla som Stella vispade ordning, dukade och åt med god aptit.
Vi hann med lite fredagsmys också såklart. Jag hade köpt en liten påse men såna där chips som ser ut som stjärnor.
Föga imponerad åt hon fyra stycken och sedan förklarade hon att hon inte gillade dom. I stället blev det ett granatäpple och en pepparkaka som hon sköljde ner med vatten medans vi tittade på Alvin och gänget på tv.

Nu sover mitt lilla hjärta sen ett par timmar tillbaka. Jag har fixat lite i köket. Får ta lite i taget för jag får så mycket värre ont när jag "håller" på med något. Trist att jag inte orkar någonting lägre.


Åkte för ovanlighetens skull lite hiss idag
Uppochner eller typ turochretur och glömde köpa choklad till min mor. 
Katastrof och jag beordrade Owe att fixa choklad till henne snarast möjligt.
 

Stella var för dagen i klädd fotbollskläder som hon kallar dessa "matchkläder" 
Härligt att hon redan laddar inför VM i sommar.


Lillfisen kollar hälsostatusen på Harrodstomten som tydligen har slutat dansa. Nu sjunger han bara. Vore bättre om det varit tvärtom, ett jäkla liv på fanskapet. Jingle Bells....


Nöjd med glittret


 Lill-Zlatan i köket bland kastruller, bunkar, vispar och annat ❤





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar