4 december 2017

NyVeckaIgen



Nattens arbete gick förhållandevis bra. Lite mer att göra denna natt men tack och lov inga tyngre lyft.
Jag är glad att jag inte behövde jobba hela helgen, hade aldrig klarat tre nätter på raken. Känner att jag måste ha tid för att återhämta mig mellan passen.
Jag får ondare av att jobba, helt klart. Äter maxdos Ipren/Alvedonkombon och det känns väldigt skönt att få lägga sig raklång i sängen när jag kommer hem på morgonen.

Idag har jag hunnit med att passa Alessia knappt en timme och flickebarnet valde att sova i sin bilstol hela tiden.
Fikade med Emilie och Carlos när dom kom tillbaka och sen blev det handling och fika hemma hos mamma.
När jag kom hem igen gick orken ur mig, fullkomligt. Jag fick sådär jätteont igen så kvällen har jag tillbringat i soffan med den elektriska nackvärmaren från Lidl på högsta effekt. Den är jättebra!

I kväll visades sista avsnittet av SVT´s  fantastiska serie "Vår tid är nu" serien som vi inte missat ett avsnitt av. Satt med tårar i ögonvrån på slutet. Blev glad när jag häromdagen läste att det blir en fortsättning, men jobbigt att man ska behöva vänta till nästa höst innan säsong 2 visas.
Nu är jag ledig tills på fredag och dagarna är fullspäckade som oftast. I morgon börjar jag med en liten shoppingtur till Ikea. Lite småkrafs som ska inhandlas. Gillar deras småkrafs och alltid hittar man något som man inte klarar sig utan. Inte på långa vägar....
På onsdag ska Stella äntligen sova hos oss. Det var flera månader sedan jag fick rå om henne själv. Har helt enkelt inte orkat eller vågat när jag varit så smärtpåverkad och ätit starka värktabletter.
På torsdag är hon ledig från förskolan och vi har mycket att göra tillsammans. 
Vi ska julpynta här hemma, pynta pepparkakshus, leka i någon rolig lekpark, pyssla och ha mysigt bara hon och jag. 
På kvällen blir det utemiddag med vänner och sen efter det en tur till Arlanda för att hämta hem Spanienturisterna.

Japp, det var väl allt! 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar